Neler Yeni

Bazı Youtuberların Toksik Kitleleri

leyers

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Yusuf
Geçen yaptığım bir içerikte habire "sen şu (türk) abiden çalıyorsun, yok sen şundan çalıyorsun" tarzı yorumlar aldım. Çalmaya laf etmeleri (ki saçma bi şey, oyun içinde olan bir özelliği benden önce yapmış birisinden çalmış olmuyorum, bu 'birisi multiplayer oynadı daha kimse video çekmesin tarzı bir şey' neyse konuya geçelim.) işte gösterdikleri youtuberlara bakıyorum, onlar da 3,4 ay önce yapılmış ingilizce içerikleri yapmışlar. Toksik kitleleri ise içeriği araştırmadan onun içeriği diye millete saldırıyor. komik cidden.
peach.pngsuperflat.png
yunuslp.pngspider.png
lafım youtuberlere değil, körü körüne inanan kitlelerine. (bıktım cidden chatime gelip şu türk youtuberdan çaldın diyenlerden (yabancının adını söylese koymaz))

The Last Dragonborn

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Geçen yaptığım bir içerikte habire "sen şu (türk) abiden çalıyorsun, yok sen şundan çalıyorsun" tarzı yorumlar aldım. Çalmaya laf etmeleri (ki saçma bi şey, oyun içinde olan bir özelliği benden önce yapmış birisinden çalmış olmuyorum, bu 'birisi multiplayer oynadı daha kimse video çekmesin tarzı bir şey' neyse konuya geçelim.) işte gösterdikleri youtuberlara bakıyorum, onlar da 3,4 ay önce yapılmış ingilizce içerikleri yapmışlar. Toksik kitleleri ise içeriği araştırmadan onun içeriği diye millete saldırıyor. komik cidden.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
lafım youtuberlere değil, körü körüne inanan kitlelerine. (bıktım cidden chatime gelip şu türk youtuberdan çaldın diyenlerden (yabancının adını söylese koymaz))
sen Peach misin

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,464
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Bu işi yapıyorsan eğer böyle yorumlara da göz yumacaksın. Bu yorumlar gelmeye devam edecek. Takmayacaksın.

Faristod

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,088
İsim
Arda Aydın
Bi içeriği yerelleştirmek ayrı kopyalamak ayrı.
Büyük youtuberlar olduğu gibi kapak fotoğrafı-içindeki montajınakadar çaldıkları için şuan insanlar ikisi arasındaki farkı anlamıyor.
Böyle insanlara cevap bile verme çünkü sen cevap verdikçe bu bizi dikkate alıyor daha da gıcık edelim diye daha fazla uğraşıyorlar

Top Bottom