İndirimde 26 liraya düşüyor. Yani aman aman bir indirim yok. Beklemek yerine alınabilir.Sizce indirim mi bekleyeyim yoksa 40 TL ye değecek bir oyun olduğu için alayım mı?
İndirimi bekleyin pahalı fiyatı.Sizce indirim mi bekleyeyim yoksa 40 TL ye değecek bir oyun olduğu için alayım mı?
bana sorarsan 40tlye değer ama indirim beklemek daha mantıklı.Sizce indirim mi bekleyeyim yoksa 40 TL ye değecek bir oyun olduğu için alayım mı?
14 liraya 1 oyun daha alır.İndirimde 26 liraya düşüyor. Yani aman aman bir indirim yok. Beklemek yerine alınabilir.
Doğru diyosun ama bir de beklemesini hesaba katmak gerek. Belki 1 ayda anca indirime girecek.14 liraya 1 oyun daha alır.
O da doğru.Doğru diyosun ama bir de beklemesini hesaba katmak gerek. Belki 1 ayda anca indirime girecek.
En iyisi şöyle yapın aceleniz yoksa bekleyin varsa alın.Sizce indirim mi bekleyeyim yoksa 40 TL ye değecek bir oyun olduğu için alayım mı?
Ben böyle dedim ya. Yarın indirime girer o bak gör.O da doğru.
14 liraya şimdi oyun alsın. onu oynarken beklesin. stonksDoğru diyosun ama bir de beklemesini hesaba katmak gerek. Belki 1 ayda anca indirime girecek.
OHA AŞIRI MANTIKLI14 liraya şimdi oyun alsın. onu oynarken beklesin. stonks
Bahtsız bedeviyi çölde kutup ayıları *severmiş*Ben böyle dedim ya. Yarın indirime girer o bak gör.