kolonya
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 2
kanka melodiler birbirine çok benzemiş diamond a denk geldim oda senin heralde o çok güzelmş
kanka melodiler birbirine çok benzemiş diamond a denk geldim oda senin heralde o çok güzelmş
gel kapıştıralım
Hahaah. Güzel yapmışsın.gel kapıştıralım
SoundCloud - Hear the world’s sounds
Explore the largest community of artists, bands, podcasters and creators of music & audiosoundcloud.com
eyvallahHahaah. Güzel yapmışsın.
O Soundcloud bütün parçalar bana ait. Teşekkürler.kanka melodiler birbirine çok benzemiş diamond a denk geldim oda senin heralde o çok güzelmş
Evet, hızlı kaçmış. Sonrasında düzeliyor. Halledeceğim melodi işini.bassın arkasından gelen piyano sesi bi tık uyumsuz geldi bana başta
kanka bunları midi klavyeylemi yapıyorsunuzO Soundcloud bütün parçalar bana ait. Teşekkürler.
Evet, hızlı kaçmış. Sonrasında düzeliyor. Halledeceğim melodi işini.
bunu yaptığın bir uygulama varmı bende denemek isterimMelodiyi evet. Ama ben normal klavyeden yapıyorum. Sadece doğru sesi bulduğumda yetiyor.
FL Syudio programı ile yapıyorum. Youtuba Kronos App yaz çıkar. Orada dersler var, eğitim alıp benim gibi beat yapabilirsin.bunu yaptığın bir uygulama varmı bende denemek isterim
ama drum çok ön planda olmuş arkaya güzel bişeyler ekleyebilirdinFazla bir şey eklemedim. Efekt vs. Adam akıllı drum kit atıyorum şu an.. Gerekirse satın alacağım.