Neler Yeni

Beat nasıl olmuş? (39)

DejavuTN

80+ Bronze
En İyi Cevap
1

ArdaBKC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
473
İsim
Arda
@Şizofren knk senden de böyle uzun parçalar bekliyorum.

bu arada beat tan anlamam ama kulağıma güzel geldi beğendim.

Jaja50

80+ Silver
@Şizofren knk senden de böyle uzun parçalar bekliyorum.

bu arada beat tan anlamam ama kulağıma güzel geldi beğendim.
Uzun yapamıyorum. Ne eklesem bilemiyorum, melodiyi koydum drumu koydum ee sonra ? şarkı aynı loop da devam ediyor. Araya ne eklesem beati bozuyor cringe oluyor.

emiirfb

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,299
İsim
Emirhan İnan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Uzun yapamıyorum. Ne eklesem bilemiyorum, melodiyi koydum drumu koydum ee sonra ? şarkı aynı loop da devam ediyor. Araya ne eklesem beati bozuyor cringe oluyor.
Yapamıyorsan kendini fazla zorlamana gerek yok. Zamanla olacak şey bunlar.

LethalSmile

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,048
İsim
Yunus Emre Yalabuk
Notaları yanlış basıyosun kanka. Doğru nota grubunu bul melodin için ardından doğru tuşları öğren. Melodinde bozukluk var.

emiirfb

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,299
İsim
Emirhan İnan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Notaları yanlış basıyosun kanka. Doğru nota grubunu bul melodin için ardından doğru tuşları öğren. Melodinde bozukluk var.
Bu öncelerden yaptığım bir beat notasına ait. Nota öğrenme konusunda katılmıyorum. Yıl, yıl deneyimini arttırıyorsun. Çok nota bilmeden, müzik teorisini bilmeden beat yapan var.

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,644
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları
Müzik zevkim yok ama senden dinlediğim beat lerden en çok bunu beğendim. Tebrikler kendini bayağı geliştirdin.

LethalSmile

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,048
İsim
Yunus Emre Yalabuk
Bu öncelerden yaptığım bir beat notasına ait. Nota öğrenme konusunda katılmıyorum. Yıl, yıl deneyimini arttırıyorsun. Çok nota bilmeden, müzik teorisini bilmeden beat yapan var.
Yenilerinde bozuk nota sorununu çözdün mü ? Şunun gibi : C# yapıyosundur beatini araya bi C notası koymuşsundur. Ve melodi iğrençleşmiştir.

emiirfb

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,299
İsim
Emirhan İnan
Yenilerinde bozuk nota sorununu çözdün mü ? Şunun gibi : C# yapıyosundur beatini araya bi C notası koymuşsundur. Ve melodi iğrençleşmiştir.
Kulağa hoş gelirse oluyor demektir. Fakat yenilerde "Black Snow" özellikle çözdüğümü veya biraz daha zaman var. Pat diye olan bir şey değil sonuçta. Her gün kendimi geliştirmek için farklı, farklı araştırmalar yapıyorum. Bir de piyano aldığımda daha iyi olacağını inanıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,208
Üyeler
164,268
Son üye
teksefer
Top Bottom