Neler Yeni

Beat yaptım nası olmuş (kaçıncı bilmiyorum)

andires42

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Giriş kısmında ne zaman devamı gelecek diye bekledim. Girişten diğer enstrümanlara geçiş daha belirgin olabilir. Sürekli çalan ritim çok sakin onu dengeleyecek daha hareketli bir enstrüman lazım. Ayrıca baslar neden çok fazla (hoparlör i patlatacak cinsten). Bir duyguyu yada bir durumu ifade edebilecek gibi. Not:Müzik bilgim sıfır.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Eline sağlık. Parçayı bitirdiğinde bütün olarak düşün.Sonra bütünü parçalayarak incele. Ünlü şarkıların neden iyi olduğunu inceleyebilir yada analiz edebilirsin.

Zaquare

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
823
İsim
Mert
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Giriş kısmında ne zaman devamı gelecek diye bekledim. Girişten diğer enstrümanlara geçiş daha belirgin olabilir. Sürekli çalan ritim çok sakin onu dengeleyecek daha hareketli bir enstrüman lazım. Ayrıca baslar neden çok fazla (hoparlör i patlatacak cinsten). Bir duyguyu yada bir durumu ifade edebilecek gibi. Not:Müzik bilgim sıfır.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Eline sağlık. Parçayı bitirdiğinde bütün olarak düşün.Sonra bütünü parçalayarak incele. Ünlü şarkıların neden iyi olduğunu inceleyebilir yada analiz edebilirsin.
bassların ,kicklerin fazla olması trap metalin sertliğinden geliyor teşekkür ederim yanıtınız içinn

Viru5

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
125
İsim
Alihan
bu nasıl bir 808 dir kaç bpm bu beat trap metal türünü ilk kez duydum

Zaquare

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
823
İsim
Mert
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bu nasıl bir 808 dir kaç bpm bu beat trap metal türünü ilk kez duydum
110 bpm distortion 808 ler trap metal türünün belli ama az bi kitlesi var böyle kalması dileğiyle

Top Bottom