Neler Yeni

Bedaş Şartlar nedir? (Maaş,imkanlar)

Basrii

80+ Bronze
Liseyi elektrik elektronik üzerine bitirmek üzeriyim alanım endüstriyel bakım onarım. Bu aralar iş ilanlarına göz gezdiriyorum acaba üniversiteyi elektrik mühendisi olarak bitirince iş bulabilir miyim diye, ama baktığımda bedaş birçok yönetici ve mühendis olarak eleman arıyor. Mühendislikte deneyim istemiyor, sadece ehliyet ve elektrik mühendisi mezunu istiyor. Peki bedaş ın imkanları nelerdir maaş aralığı nedir bilginiz varmı?

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
İlk kez duyuyorum firmayı. İnternette araştırdın mı?

Basrii

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Son düzenleme:

emrew1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
424
İsim
Emre
Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş
Mesaj otomatik birleştirildi:

Marmara bölgesine ve özellikle istanbula hizmet ediyor ama size hangi firma hizmet ediyor bilmiyorum.
Büyükçekme’ye Avcılara Esenyurt’a Falan Hizmet Ediyorlar

Liseyi elektrik elektronik üzerine bitirmek üzeriyim alanım endüstriyel bakım onarım. Bu aralar iş ilanlarına göz gezdiriyorum acaba üniversiteyi elektrik mühendisi olarak bitirince iş bulabilir miyim diye, ama baktığımda bedaş birçok yönetici ve mühendis olarak eleman arıyor. Mühendislikte deneyim istemiyor, sadece ehliyet ve elektrik mühendisi mezunu istiyor. Peki bedaş ın imkanları nelerdir maaş aralığı nedir bilginiz varmı?
Görüşme Yapmadığınız Sürece Maaş Bilgisi Almanız Çok Zor

https://tr.indeed.com/cmp/Bedaş/reviews Çalışan Yorumları, Ne Kadar Doğru Bilemem

Top Bottom