Neler Yeni

🚨BEDAVA 1 AY TOD ÜYELİĞİ🚨 (Sınırsız kullanım hakkı)

dedo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
187
İsim
Safa Beytullah kalaycı
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam bence kodları aynanda girme. daha daha uygulamasında dursun hatta alma da. örneğin bugün bir kodu girdin 29 kasıma kadar tod üyeliğin aktifleşti diyelim, ikinciyi girdiğin zaman onu da artı olarak ekleyip 29 aralığa kadar aktif durup durmayacağını bilmiyoruz. en iyisi 29 kasımda bu bittiğinde yeniden kodu girmek
Bu soru mum cevabını bende merak ediyorum

RELAX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Furkan Tekemen
1000008584.jpg
Dostlar bu kodlar 31 aralıkta sona mı erecek? O zaman 2 den fazla kod almanın mantığı yok sanırsam nasıl oluyor bu bilen aydınlatabilir mi

@hamzaersoy @Palo DAYI 👑

Palo DAYI 👑

80+ Gold

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Alıntıyı görüntüleDostlar bu kodlar 31 aralıkta sona mı erecek? O zaman 2 den fazla kod almanın mantığı yok sanırsam nasıl oluyor bu bilen aydınlatabilir mi

@hamzaersoy @Palo DAYI 👑
Odegilde ben bu kodu kullandım şuan ayni sayfada gene kod var

Hocam son tarih 31 aralik diyor şimdi zaten 2 ay kaldı ben bundan 3 kod alsam 1i yanmaz mı todda birden fazla kullanabiliyoz mu kodu ?
Aslında yanmaz neden dersen 2.ayin bitiminde doğru bir uyelik daha açarsın farki bilgilerle toddan 3.ayida öyle kullanmış olursun ha olmassada ordaki intarnet paketlerinden falan alirsin olur biter

RELAX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Furkan Tekemen
Odegilde ben bu kodu kullandım şuan ayni sayfada gene kod var

Aslında yanmaz neden dersen 2.ayin bitiminde doğru bir uyelik daha açarsın farki bilgilerle toddan 3.ayida öyle kullanmış olursun ha olmassada ordaki intarnet paketlerinden falan alirsin olur biter
Hocam o zaman ben 3 kod alayım o zaman şimdi aklıma takıldı 9-10 kod alacaktim bosa yanmasından korkuyom

Palo DAYI 👑

80+ Gold

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Yok kapak olarak değil tod kodu olarak dedim usta 3 den fazlası elde patlayacak
Yani o tarih kısmı suanlik tam belli değil diyebilirim ama sen 3 tane kodla yetin şimdilik baktın kampanya devam ediyor gene alirsin kapak kodu

GB93

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Gökhan Bagci
Bu olayi yapan varmi işliyormu 3 tane 1 litre zero yıldızlı boş yok kapağımi bulmamız lazım?

yefri

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
koray canpolat
31 aralık’a kadar kullanmazsan kodun süresi doldu diyor kullandırmıyor haberiniz olsun birine hediye edersiniz boşa gitmesin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,425
Üyeler
164,664
Son üye
nano4242
Top Bottom