CharlesPolat
80+ Bronze
Kendisinden kod aldım hiç birinde sorun çıkmadıBAKTIM
Son düzenleme:
Kendisinden kod aldım hiç birinde sorun çıkmadıBAKTIM
Güvenilir, yaptığım alışverişte sıkıntı çıkmadı.Kapak mevcut
kapak ihtiyacı olan yazabilir güvenle alışveriş yaptık arkadaşlasatan var mı
ayda 30 tane girebiliyorsunuz isterseniz hepsini 1 günde girin isterseniz aya yayın farketmiyorTOD'da sanırım bir hesapla en fazla 3 kez kod girilebiliyor.
Sonrasında başka bir hesaba sahip olmak lazım. Aman, zaten TR liginin bi' şeye benzediği yok, seneye artık.
arkadaştan yaklaşık 150 adet aldım güvenilir.ayda 30 tane girebiliyorsunuz isterseniz hepsini 1 günde girin isterseniz aya yayın farketmiyor
hocam nasıl ayda 30 tane gırebılıyorsunayda 30 tane girebiliyorsunuz isterseniz hepsini 1 günde girin isterseniz aya yayın farketmiyor
ben 1 aylık kodları 1 hesaba ardı ardına gırsem olur mu meselaa 9 kod var 9 aylık oluyor muhocam nasıl ayda 30 tane gırebılıyorsun
2024 yılı içinde oluyordu 2 ay kullandım ama bitince kullanın. 2025 için bir şey diyememhocam nasıl ayda 30 tane gırebılıyorsun
Mesaj otomatik birleştirildi:
ben 1 aylık kodları 1 hesaba ardı ardına gırsem olur mu meselaa 9 kod var 9 aylık oluyor mu
yada 4 tane tod kodu alsam dıger 3 unu baska aylarda kullansam oluyor mu hocam
6beyler 1 kapaktan kac puan gelıyor suan todun puanını 900 e cıkarmıslar 3 kapak yetıyormu yoksa daha fazlamaı lazım
pekı 1 hesaba bırden fazla kod gırebılıyoz mu2024 yılı içinde oluyordu 2 ay kullandım ama bitince kullanın. 2025 için bir şey diyemem
2024 de ilk ay bittiğinde kodla 2 ci aya kullandım. Aynı hesaptan kod vericek varsa deneyip yazabilirim 2025 için6
pekı 1 hesaba bırden fazla kod gırebılıyoz mu
Oo reis hoş geldinO reis hoş geldinbeyler 1 kapaktan kac puan gelıyor suan todun puanını 900 e cıkarmıslar 3 kapak yetıyormu yoksa daha fazlamaı lazım