100GB napıyon knk O kadar mobil veriyi ?? Ayrıca Ne kadar ödüyon ? Yani 50GB bile 600TL'den mi ne başlıyorzaten 100gb paketim var ama internet internettir. ay sonu kalan 1-2gbla zorlanmaktan kurtarır belki.
Benim 250tl yüklememi istiyorAldım teşekkürler
As, teşekkürler kardeşim kullandım.Sa herkese TürkTelekom 1 Ay Boyunca Geçerli Saat 00:00-06:00 Arasında geçerli 10GB internet Veriyor TürkTelekom'lu olmak dışın'da Koşul veya Şart Yok
Öncelikle Türk Telekom'un Mobil Uygulamasına girin Sonra En altta Sağda mağaza ikonunun yanındaki İkona Basın sonra Bana Özel yazan kısma girin Sonra En üstte Size özel Avantajlar yazan kısımdaki Teklifleri yana kaydırın Orda Ramazana özel 10GB Ücretsiz Paketi göreceksiniz Sonra tıklayın next next anında tanımlanacak paketiniz
Not: Ramazana Özel Dağıtılan Paketi Lütfen Gece Herkes yatmışken Kötü Amaçlar için kullanmayalım![]()
banada 150 demişBana bedava gelmedi, 250 TL ve üzeri yükleme yaparsam vereceklermiş.![]()
10 yıldan fazladır kurumsal kullanıcıyız. O yüzden çok uygun kullanıyoruz. Ayrıca evde değilim o yüzden bütün derslerim indirmelerim vs. mobil veri üzerinden kullanıyorum.100GB napıyon knk O kadar mobil veriyi ?? Ayrıca Ne kadar ödüyon ? Yani 50GB bile 600TL'den mi ne başlıyor
Yani mobil için nasıl 100gb sana yetmiyor ?? Ev İnternet'i olsa anlarım ben'de Sadece PC'de Aylık 1.5-2TB internet harcıyorum ama Mobil veri ??