Hocam bugün kullanmak zorunda mıyız birde sadece mağazadan mi alabiliyoruzGeçen seneki gibi algida bu senede dünya dondurma gününe özel bedava dondurma veriyor
Watch this story by Algida Turkiye on Instagram before it disappears.
54K Followers, 12 Following, 390 Postswww.instagram.com
İnstagram sayfasından yönlendirilen whatsapp linkine tıklayıp merhaba yazın
ardından o size bi mesaj atacak o mesaja Aşk diye cevap verin. indirim kodu veriyor
Alıntıyı görüntüle
Yalnızca Migrosta geçerlidir
Gelen kodu migros money uygulamasına girip profil kısmında şifre ile kampanya tanımla kısmına yazıyoruz.
Hesaba tanımlanmış oluyor. Ana sayfadan tam bana göre bölümünü sola kaydırınca hangi çeşit olduğu gözüküyor
Alıntıyı görüntüle
Hocam birde WhatsApp linkine nereden ulaştınız ben bulamadımdaGeçen seneki gibi algida bu senede dünya dondurma gününe özel bedava dondurma veriyor
Watch this story by Algida Turkiye on Instagram before it disappears.
54K Followers, 12 Following, 390 Postswww.instagram.com
İnstagram sayfasından yönlendirilen whatsapp linkine tıklayıp merhaba yazın
ardından o size bi mesaj atacak o mesaja Aşk diye cevap verin. indirim kodu veriyor
Alıntıyı görüntüle
Yalnızca Migrosta geçerlidir
Gelen kodu migros money uygulamasına girip profil kısmında şifre ile kampanya tanımla kısmına yazıyoruz.
Hesaba tanımlanmış oluyor. Ana sayfadan tam bana göre bölümünü sola kaydırınca hangi çeşit olduğu gözüküyor
Alıntıyı görüntüle
Hangi uygulamadan alınıyor hocam?Bana kod vs verirler kodu girdim. Classics almak için yaratıyorum Classics satılmıyor. Adamlar işini biliyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Buldum Algida Classics ama 25tl ürün eklemek gerekiyor saçmalık
Migros Money'den kodu girip Migros üzerinden alıyorsun.Hangi uygulamadan alınıyor hocam?
Migros money e girdim kodu migros ta göremedim bir bakıyım sabah bende komple classic yoktu depo da :dMigros Money'den kodu girip Migros üzerinden alıyorsun.
Geçerli. WhatsApp hattının numarası: +90 850 210 1320Hala geçerlimi