Neler Yeni

BEDAVA AMAZON PRİME ALMA

Arda Fisher

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
317
İsim
Mustafa Arda BALIKÇI
Öncelikle bunu anlatmam doğrumu bilmiyorum ama gavurun malı adamlar zaten zengin :D 3 yıldır bedava kullanıyorum bugün size anlatmak istedim 6 ay önce vicdan azabı çekip amazona ilettim maille sadece teşekkür ettiler başka bir şey olmadı neyse 3 yıl önce paparamla lolde kapsül için o zaman 7/8 tlydi amazon prime aldım 4 ay ödedim sonra para atmayı unuttum kartta para yok ancak buna rağmen amazon primeyi devam ettirdi sadece bana kartinizda yeterli bakiye bulunamadığı için prime ödemeniz olmadı yazdı ama prime devam etti bu 4 ay devam etti sonra bu karti kabul etmedi amazon bende yeni sanal kart açıp devam ettim 3 yıldır böyle prime kullanıyorum şu 2 aydır para ödemeye başladım oda vicdan azabından ama belki durumu olmayan kardeslerimiz fırsatları kaçırmasın diye söyleyim dedim.

Turkmangg123

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
236
İsim
Reşit Akalın
Bende uzunca bir süredir ücretsiz kullanıyorum. Şöyle yapıyorum ben.
Üyelik bitince sağ üstte ücretsiz dene kısmına basıyorum. İlk 3 4 gün kaydolma sorunu çıkıyor ama sonrasında ödeme kısmına atıyor ve oradan ücretsiz deneye basıyorum.
Vee beleş prime ezzzz

EmirhanBayramFK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
745
İsim
Emirhan Bayram
İlgilendiği Kategoriler
Yurt İçi Alışverişler-E-Ticaret-Pazaryerleri-Tüketici Hakem Heyetleri-Donanım/Yazılım
Zamlı fiyattan say 3 yılda 1500₺ kazandığın olsa ne olmasa :D

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
zam daha yeni geldi sayılır 8 ay zamlı 28 ay zamsız de 536tl lan 3 yıl ne vardı sanki

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,014,341
Üyeler
160,682
Son üye
frame10
Top Bottom