Mailini kontrol et çabukİkg-451 geldi teşekkürler
Ettim tebrikler kazandınız diye mail gelmişArkadaşlar temp mail ile deneyenlere kontrolü edip gönderdikleri için göndermezler sanmıyorum 1 kere çıkardıysanız başka numaranız varsa yapın onun dışında temp mail açarak spam yapan arkadaşlara hakkımı helal etmiyorum *onlar yüzünden gelmezse*
Mesaj otomatik birleştirildi:
Mailini kontrol et çabuk
Sanırım Yeni Bir Tosun Vakası Geliyor.Kim niye bedava birşeyler verir ki?
Sanırım Yeni Bir Tosun Vakası Geliyor.
Başlarda baş veriyordu şimdide en pahalı ürünü veriyor xdarkadaşlar güvenemedim tehlikeli bir iş var mıdır acaba? çünkü herkese ikg-451 felan gelmiş bu klavye 450tl mümkün değil bence böyle bir şey. @ŞahinBaşaran
banada o klavyeyi verdi ama adresimi felan yazsam mı bilemedim.Başlarda baş veriyordu şimdide en pahalı ürünü veriyor xd
Hocam yemeksepetinden adresinize 50 lahmacun söyleyecek halleri yok mail adresini yazın bu ürünü kazandım diyin cevap verirlerse ve ürün iptal olmazsa adres bilgilerinizi verirsinizbanada o klavyeyi verdi ama adresimi felan yazsam mı bilemedim.
Kampanya doğru bana klavye mouse setim geldi ama ikg451 gelir mi bilmem çünkü uygulamada bug var sanırımarkadaşlar güvenemedim tehlikeli bir iş var mıdır acaba? çünkü herkese ikg-451 felan gelmiş bu klavye 450tl mümkün değil bence böyle bir şey. @ŞahinBaşaran
Hocam hem ikg 451 hem de klavye mouse set mı kazandınız ohaKampanya doğru bana klavye mouse setim geldi ama ikg451 gelir mi bilmem çünkü uygulamada bug var sanırım