Rehber Bedava İnca Ürünler Kazanma!

Arkadaşlar temp mail ile deneyenlere kontrolü edip gönderdikleri için göndermezler sanmıyorum 1 kere çıkardıysanız başka numaranız varsa yapın onun dışında temp mail açarak spam yapan arkadaşlara hakkımı helal etmiyorum *onlar yüzünden gelmezse*
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İkg-451 geldi teşekkürler
Mailini kontrol et çabuk

Arkadaşlar temp mail ile deneyenlere kontrolü edip gönderdikleri için göndermezler sanmıyorum 1 kere çıkardıysanız başka numaranız varsa yapın onun dışında temp mail açarak spam yapan arkadaşlara hakkımı helal etmiyorum *onlar yüzünden gelmezse*
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mailini kontrol et çabuk
Ettim tebrikler kazandınız diye mail gelmiş

Ben bu işi anlamadım herhalde ya bug oldu ya dalga geçyolar dolandırıcı olduğunu düşünmüyorum sonuçta kart bilgisi falan istemiyor

banada o klavyeyi verdi ama adresimi felan yazsam mı bilemedim.
Hocam yemeksepetinden adresinize 50 lahmacun söyleyecek halleri yok mail adresini yazın bu ürünü kazandım diyin cevap verirlerse ve ürün iptal olmazsa adres bilgilerinizi verirsiniz

arkadaşlar güvenemedim tehlikeli bir iş var mıdır acaba? çünkü herkese ikg-451 felan gelmiş bu klavye 450tl mümkün değil bence böyle bir şey. @ŞahinBaşaran
Kampanya doğru bana klavye mouse setim geldi ama ikg451 gelir mi bilmem çünkü uygulamada bug var sanırım

Noluyor inca mevzusu ne

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,134
Üyeler
185,030
Son üye
ardauslu.23
Geri