samet4747
80+ Platinum
Hiç olmadığım kadar ciddiyim.Umarım dediğin de ciddi değilsindir.
Hiç olmadığım kadar ciddiyim.Umarım dediğin de ciddi değilsindir.
bana ikg 451 çıktıMuhtemelen herkese kupa şapka gibi hediyeler çıkacak. Bana da kupa çıktı. Reklam amaçlı gözüküyor.
Böyle bir konu açman saçma olur çünkü senin 1 kuruşun bile gitmedi kandırıldım diye açsam tamam derim burda bir dolandırıcılık yok adamların uygulamasında büyük ihtimal sorun var.Yarın cevap vermezlerse dolandırıldım diye konu açarım.
Hayırlı Olsunbana ikg 451 çıktı
bana da aynısı çıktıbana ikg 451 çıktı
herkese aynısı çıkıyor vermeyecekler muhtemelen.bana da aynısı çıktı
mesai saatleri içinde olmadığı için cevap vermemesi normalBana whattsaptan cevap vermediler. Tek tık oluyor mesaj...
vermeleri lazım ama geçen hafta vermişler çıkanlarıherkese aynısı çıkıyor vermeyecekler muhtemelen.
Geçen hafta herkese çıkmadı işte, bu sefer neredeyse çoğunluğa çıktı, bug vs deme ihtimalleri yüksek.vermeleri lazım ama geçen hafta vermişler çıkanları
tamam kandırıldım derimBöyle bir konu açman saçma olur çünkü senin 1 kuruşun bile gitmedi kandırıldım diye açsam tamam derim burda bir dolandırıcılık yok adamların uygulamasında büyük ihtimal sorun var.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hayırlı Olsun
ama şimdi geçen hafta kazananlarda şapka kupa kazandı full onlara demezse bence demezler ya inş demezler tam klavyeye ihtiyacım vardı bunun tuşları bazen algılamıyorGeçen hafta herkese çıkmadı işte, bu sefer neredeyse çoğunluğa çıktı, bug vs deme ihtimalleri yüksek.
Babamın telefondan mobil veriyle yaptım üzgün çıktıherkese aynısı çıkıyor vermeyecekler muhtemelen.
Vpn kullan en iyisi uğraşma.Babamın telefondan mobil veriyle yaptım üzgün çıktı
Abimin telefonla da yapayım bakalım ne çıkacak.
Vpn le yapınca vermiyorlarmış öyle diyorlar.Vpn kullan en iyisi uğraşma.