Neler Yeni

Bedava İnstalock Nasıl Atılır

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Yakup Döner
Bedava İnstalock Nasıl Atılır?Stream Deck Almak İstemiyorum Çözüm?

Suriyeli Eşek_31

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,481
İsim
Mete
Lütfen uzaklaş muhtemelen 15 yaşındasın zargana kıvırcık saçlı ergenliğe yeni girmiş birisin ve platsın sorunun sende olmadığını düşünüyor ve suçu takıma atıyorsun her el jett alırsın 40 vurup radiant olacağını sanıyorsun instalock boş iş lütfen gamesens öğren sonra Rank çıkarsın

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Yakup Döner
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Lütfen uzaklaş muhtemelen 15 yaşındasın zargana kıvırcık saçlı ergenliğe yeni girmiş birisin ve platsın sorunun sende olmadığını düşünüyor ve suçu takıma atıyorsun her el jett alırsın 40 vurup radiant olacağını sanıyorsun instalock boş iş lütfen gamesens öğren sonra Rank çıkarsın
jett almıcamki 👀👀

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,856
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks

Avolays

80+
Gamesens ne demek? Oyun hassasiyeti?

Hanaz

80+ Gold
Bedava İnstalock Nasıl Atılır?Stream Deck Almak İstemiyorum Çözüm?
Sene 2020 valo ilk defa duyrulmuş girelim oynayalım dedik ozaman lar pc yok elime geçen parayı ileride pcm olur diye başladım yatırmaya ve pcm oldu bi baktım 8k yatırmışım sonra dedimki ulan ne cahilim bu parayı cs prime olarak alsam pasif gelirim olucaktı dedim ve şuan cs prime stokluyorum

Yani demem o ki git hz su yüksek bi monitor interneti iyi bir şirket al oyna

Top Bottom