Bedava İnstalock Nasıl Atılır

Lütfen uzaklaş muhtemelen 15 yaşındasın zargana kıvırcık saçlı ergenliğe yeni girmiş birisin ve platsın sorunun sende olmadığını düşünüyor ve suçu takıma atıyorsun her el jett alırsın 40 vurup radiant olacağını sanıyorsun instalock boş iş lütfen gamesens öğren sonra Rank çıkarsın

Lütfen uzaklaş muhtemelen 15 yaşındasın zargana kıvırcık saçlı ergenliğe yeni girmiş birisin ve platsın sorunun sende olmadığını düşünüyor ve suçu takıma atıyorsun her el jett alırsın 40 vurup radiant olacağını sanıyorsun instalock boş iş lütfen gamesens öğren sonra Rank çıkarsın
jett almıcamki 👀👀

Gamesens ne demek? Oyun hassasiyeti?

Bedava İnstalock Nasıl Atılır?Stream Deck Almak İstemiyorum Çözüm?
Sene 2020 valo ilk defa duyrulmuş girelim oynayalım dedik ozaman lar pc yok elime geçen parayı ileride pcm olur diye başladım yatırmaya ve pcm oldu bi baktım 8k yatırmışım sonra dedimki ulan ne cahilim bu parayı cs prime olarak alsam pasif gelirim olucaktı dedim ve şuan cs prime stokluyorum

Yani demem o ki git hz su yüksek bi monitor interneti iyi bir şirket al oyna

Geri