Monster154
80+
- Reaksiyon skoru
- 10
Bedava İnstalock Nasıl Atılır?Stream Deck Almak İstemiyorum Çözüm?
jett almıcamkiLütfen uzaklaş muhtemelen 15 yaşındasın zargana kıvırcık saçlı ergenliğe yeni girmiş birisin ve platsın sorunun sende olmadığını düşünüyor ve suçu takıma atıyorsun her el jett alırsın 40 vurup radiant olacağını sanıyorsun instalock boş iş lütfen gamesens öğren sonra Rank çıkarsın
Reyna mi alcanjett almıcamki![]()
iso alcamReyna mi alcan
Aynı şeyiso alcam
Gamesens ne demek? Oyun hassasiyeti?Lütfen uzaklaş muhtemelen 15 yaşındasın zargana kıvırcık saçlı ergenliğe yeni girmiş birisin ve platsın sorunun sende olmadığını düşünüyor ve suçu takıma atıyorsun her el jett alırsın 40 vurup radiant olacağını sanıyorsun instalock boş iş lütfen gamesens öğren sonra Rank çıkarsın
Gamesense. Oyun bilgisi.Gamesens ne demek? Oyun hassasiyeti?
Sene 2020 valo ilk defa duyrulmuş girelim oynayalım dedik ozaman lar pc yok elime geçen parayı ileride pcm olur diye başladım yatırmaya ve pcm oldu bi baktım 8k yatırmışım sonra dedimki ulan ne cahilim bu parayı cs prime olarak alsam pasif gelirim olucaktı dedim ve şuan cs prime stokluyorumBedava İnstalock Nasıl Atılır?Stream Deck Almak İstemiyorum Çözüm?
Oyun bilgisi yanlış yazmışım kusura bakmaGamesens ne demek? Oyun hassasiyeti?
Gerçekten anlayamadığım için sormuştum bu arada, dalga geçme amacım yoktu. Sıkıntı yok dostum.Oyun bilgisi yanlış yazmışım kusura bakma