Polat Alemdar.
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 1
Oralar çok löküs keçiörene göre, buralarda anca pastane. :dKeçiören’e gelmez herhalde.
:/
Oralar çok löküs keçiörene göre, buralarda anca pastane. :dKeçiören’e gelmez herhalde.
:/
hocam neden kahveden başlayıp, sosyallikten devam edip, üniversiteden çıktınız. sıradaki mastürbasyon mu ? tarafsız bir şekilde okuyorum. ona asosyal, buna evde mastürbasyon diyorsunuz. tamam en çok sizsiniz.Türkiye'nin en sosyal üniversitesinde okuyorum, sen ne yapıyorsun evde mastürbasyon yapmaktan başka?
Biliyorumtamam en çok sizsiniz.
Onun İşi Boş Yapmak, Yaptığı Şeylerde Mantık Aramak Yersiz.hocam neden kahveden başlayıp, sosyallikten devam edip, üniversiteden çıktınız. sıradaki mastürbasyon mu ? tarafsız bir şekilde okuyorum. ona asosyal, buna evde mastürbasyon diyorsunuz. tamam en çok sizsiniz.
Witcher'a kötü dedik diye yaptığına bak ayıpOnun İşi Boş Yapmak, Yaptığı Şeylerde Mantık Aramak Yersiz.
Bilmiyorum ya takip etmek lazım.bodrum marmaris fethiye'ye ne zaman gelir acaba?
WaooowEvet farklı telefon ve e postayla hesap açabilirsin ancak adrese sipariş etmiyorsun, belirttiğim noktalardan kendin alıyorsun. Kahve zaten eve sipariş verilmez, gidilir ortamda oturmak için içilir.
Atomu da parçalıyor öyle deme. Gene uyarı yemiş hiç şaşırtmıyor.hocam neden kahveden başlayıp, sosyallikten devam edip, üniversiteden çıktınız. sıradaki mastürbasyon mu ? tarafsız bir şekilde okuyorum. ona asosyal, buna evde mastürbasyon diyorsunuz. tamam en çok sizsiniz.