Neler Yeni

Rehber Bedava Kahve Alma Rehberi

safkdlklash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
539
İsim
Aykut
Instagram
aykonulldreinull
Steam
https://steamcommunity.com/id/aykutkxd/
Twitter
aykutkxd
Discord
vazgecmek
Coffy noktalarına giderek ücretsiz nasıl kahve alabileceğinizi anlatacağım. Şu an Ankara ve İstanbul'da şubeleri mevcut.

Coffy App'i indiriyoruz, telefon numarası ve E-mailimizle kayıt oluyoruz, kayıt olanlara özel bir seferliğine 15 liraya kadar 1 kahve çeşidini ücretsiz alma hakkınız doğuyor. Uygulama içerisinden kahvenizi kaç dakika veya saat sonra alabileceğinizi seçebiliyorsunuz. Standart boyutlu (11₺ civarı) ve orta boyutlu (14₺ civarı) kahveleri ücretsiz şekilde alabiliyorsunuz. Büyük boy alınıyor mu bilmiyorum, denersiniz.
Görevliye isminizi söylemeniz yeterli.

Bunun dışında ek olarak, arkadaşınıza kahve önerdiğiniz de ve satın alığında sizde bir ücretsiz kahve kazanıyorsunuz. 7 kahve aldığınızda ise 1 kahveyi ücretsiz veriyor.

Not: Her sıcaklarda ve soğuklarda indirim yapmayabiliyor, örneğin sıcak çikolatalarda indirim uygulamamıştı, Frozenlarda uygulamıştı ama.

(Kızılay şubesi için çok yakında diyor da açık şu an orası, sitede güncellememişler)
Dışarı çıkınca yaparım sağolasın

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Evet farklı telefon ve e postayla hesap açabilirsin ancak adrese sipariş etmiyorsun, belirttiğim noktalardan kendin alıyorsun. Kahve zaten eve sipariş verilmez, gidilir ortamda oturmak için içilir.
Kahve ortamda oturmak için mi içilir, pek doğru bulmadım

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,464
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Kahve bahane, asıl amaç birlikte o ortamda oturmak. Tabii asosyalsen garip gelmiştir sana, anlıyorum.
Asosyal değilim, ben kahveyi sevdiğim için içiyorum valla ortamda oturmak için kahve içmem.

Microsoft

80+ Bronze
Asosyal değilim, ben kahveyi sevdiğim için içiyorum valla ortamda oturmak için kahve içmem.
AAAAAAAAAAAAAAA.
Kahve içmek için değil ortam olsun diye gidebilirsiniz diyor. Kahve ortam yaratmıyor hocam kendi ortamınızda kahve içiyorsunuz sadece.

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3

Emregry

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Emre
İlgilendiği Kategoriler
GTA Online - JDM-USDM-EDM arabaları
Instagram
emre.gry01
Steam
emre.gry01
Discord
EmreGry#6234
Reddit
EmreGry01
Coffy noktalarına giderek ücretsiz nasıl kahve alabileceğinizi anlatacağım. Şu an Ankara ve İstanbul'da şubeleri mevcut.

Coffy App'i indiriyoruz, telefon numarası ve E-mailimizle kayıt oluyoruz, kayıt olanlara özel bir seferliğine 15 liraya kadar 1 kahve çeşidini ücretsiz alma hakkınız doğuyor. Uygulama içerisinden kahvenizi kaç dakika veya saat sonra alabileceğinizi seçebiliyorsunuz. Standart boyutlu (11₺ civarı) ve orta boyutlu (14₺ civarı) kahveleri ücretsiz şekilde alabiliyorsunuz. Büyük boy alınıyor mu bilmiyorum, denersiniz.
Görevliye isminizi söylemeniz yeterli.

Bunun dışında ek olarak, arkadaşınıza kahve önerdiğiniz de ve satın alığında sizde bir ücretsiz kahve kazanıyorsunuz. 7 kahve aldığınızda ise 1 kahveyi ücretsiz veriyor.

Not: Her sıcaklarda ve soğuklarda indirim yapmayabiliyor, örneğin sıcak çikolatalarda indirim uygulamamıştı, Frozenlarda uygulamıştı ama.

(Kızılay şubesi için çok yakında diyor da açık şu an orası, sitede güncellememişler)
veya kameraları gözleyin ve kameranın bakmadığı bir yerde alıp- hayır bu sadece şakaydı denemeyin

Vatulian

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
827
İsim
Ege ÖZTABAK
Kahve ortam için içilir diyenler olmuş.. Ben kahve içebilmek için ortam yaratır, kurşun atar kurşun yerim. Sabah kahve içmezsem çalışmak bile külfet gelir. Kahvenin sosyal artısı illa ki mevcuttur ama evde kahve içen neden asosyal oldu anlamadım. Kahve dediğiniz şey karton kutularda elinizde dolaşacağınız şey değildir. Honduras kahvelerinden tutun Ethiopia Damo kahvelerine kadar çeşitli, lezzetli bir çok kahve keyfi var.

Weazsy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Ahmet Özçelik
Bir kafeye gittiğimde bakarım.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,464
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Uygunsuz davranış

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Kahve zaten eve sipariş verilmez, gidilir ortamda oturmak için içilir.
hqdefault-01.jpeg

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,419
Üyeler
164,840
Son üye
cagri.aytac
Top Bottom