Neler Yeni

Bedava Kargolar da Yalan oldu !

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,730
İsim
Mehmet Aslan
Sabah sabah keyfinizi kaçırayım , artık faturalarda kargo ücreti beyan edilmezse 3 euro baz alınarak işlem görecekmiş , yani garanti olması açısından 26-27 euroluk alışveriş yapmanız gerek.
Valla bunlar ümüğümüze kadar sıkmaya yemin etmişler , koskoca devletin uğraştığı şeye bak , baktıkça gülüyorum :kekw:

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,730
İsim
Mehmet Aslan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ebenin nikahı bunlar da iyicene yordle'lı oldular ha
Ben bundan sonra yerli üretim ürün almamaya karar verdim hocam ya , yerli üretici için diyorlar ama yerli üretici bize geçirmekten başka bir şey yapmıyor. Madem siz bizi düşünmüyorsunuz ben niye sizi düşüneyim :D Bundan sonra sakız dahi olsa ithal ürün almaya dikkat edeceğim.

arda_akel1903

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
295
İsim
Arda Akel
Valla yuh diyorum başka bir şey demiyorum.
Lan zaten 30 x 36,72 TL = 1100** TL!
**(23.12.2024 saat 6:43 itibariyle euro bazında, düz hesap yaptım aslında 1102 lira ve 50 krş)
Vergiler, gümrük masrafı faso fiso geçmiş olsun 1500-2000 olur rahat o zaman...

Ben bu devletin ağzına tokat atayım! ZATEN YURTİÇİ alışverişlerinde vergiye vergi ekliyorlar,
bir tane sana (alıcı), iki tane de RTE'ye alacaksın diyorlar zaten! Artık yeter ama ya!

Biz bunları ülkece boykot etsek, ikinci ''Gezi Olayları'nı'' çıkaralım desek anca akılları başlarına gelir herhalde.

Dahası  
Reaksiyon skoru
911
İsim
Yuzarsef
Ben bundan sonra yerli üretim ürün almamaya karar verdim hocam ya , yerli üretici için diyorlar ama yerli üretici bize geçirmekten başka bir şey yapmıyor. Madem siz bizi düşünmüyorsunuz ben niye sizi düşüneyim :D Bundan sonra sakız dahi olsa ithal ürün almaya dikkat edeceğim.
Kardo zaten çalışanlarına 2 kuruş ücret veriyorlar. Tamam 1.3Trilyon dolar gelişmiş bir ülke geliri fakat Türkiye de bu para fakire gitmediği için geliştiğimizi hissedemedik. Üstüne yerli üretici bunu yaparak bacağına sıkıyor tabiri caizse. Çok değil 2-3 ay sonra başlarlar yurt dışı siparişlerin tamamını kapatın demeye. Almasak ülke ekonomisini kötü etkiliyoruz diye suçlanıyoruz alırsak da enayilikten cezalandırılıyoruz anlamadım gitti.
Tek diyeceğim şey tüm Demacia'lılara selamlar olsun.

kkeha

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
akif üçok
Sabah sabah keyfinizi kaçırayım , artık faturalarda kargo ücreti beyan edilmezse 3 euro baz alınarak işlem görecekmiş , yani garanti olması açısından 26-27 euroluk alışveriş yapmanız gerek.
Valla bunlar ümüğümüze kadar sıkmaya yemin etmişler , koskoca devletin uğraştığı şeye bak , baktıkça gülüyorum :kekw:

arda_akel1903

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
295
İsim
Arda Akel
Kardo zaten çalışanlarına 2 kuruş ücret veriyorlar. Tamam 1.3Trilyon dolar gelişmiş bir ülke geliri fakat Türkiye de bu para fakire gitmediği için geliştiğimizi hissedemedik. Üstüne yerli üretici bunu yaparak bacağına sıkıyor tabiri caizse. Çok değil 2-3 ay sonra başlarlar yurt dışı siparişlerin tamamını kapatın demeye. Almasak ülke ekonomisini kötü etkiliyoruz diye suçlanıyoruz alırsak da enayilikten cezalandırılıyoruz anlamadım gitti.
Tek diyeceğim şey tüm Demacia'lılara selamlar olsun.
Cidden sinirlendim şimdi haa. Allah'a emanet ediyorum bu devlet adamlarını ve RTE'yi...
3 yılı kaldı kalmadı, sonra inşallah gidecek eğer halkımızın geri kalanı (hepsi demedim bak, geri kalanı, maluma oy verenler) akıllanırsa.

Aleyküm Selam Demacia'lı ! :)

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,311
İsim
Volkan

Dün görmüştüm tekrar söylüyorum alacaklarınızı alın yakındır komple kapatırlar hiç bir cacık alamayız

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,730
İsim
Mehmet Aslan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dün görmüştüm tekrar söylüyorum alacaklarınızı alın yakındır komple kapatırlar hiç bir cacık alamayız
gamepad ve tablo alacaktım , burs yatınca alayım kafam rahat olur diyodum hevesim kursağımda kaldı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,416
Üyeler
163,492
Son üye
hadoliwe60
Top Bottom