Ne için ihtiyacın var dostum. Bazı kanallar çekiliş yapıyor.hiç bedava steam cüzdan kodu veren etkinlikler oluyomu yılbaşında mesela
Aynen reaksiyonla kod verilse güzel olabilir.Reaksiyona gelebilir aslında @Mehmet Yılmaz
Ban yiyenlere mesela 50 lira diyelim kod o 25 lira olsun af gelsin hocam.Düşünülür
Olmaz öyle şey BAN yiyenlere bir tane bile yediye verilmemeli bence.Ban yiyenlere mesela 50 lira diyelim kod o 25 lira olsun af gelsin hocam.
Anlamadım, ban yiyenlere kod mu verecekler asdadadad.Ban yiyenlere mesela 50 lira diyelim kod o 25 lira olsun af gelsin hocam.
Hocam bir saattir pp nizi görüyom yeni akıl ettim isminizi okumayı tanıyamadım.Olmaz öyle şey BAN yiyenlere bir tane bile yediye verilmemeli bence.
Bir şeyler deniyorum PP seçmek için konu açtım varsa önerin gel.Hocam bir saattir pp nizi görüyom yeni akıl ettim isminizi okumayı tanıyamadım.
Reaksiyona göre kod verilirse ban yiyenlere af gelip hediye %50 düssün ama gene verilsinAnlamadım, ban yiyenlere kod mu verecekler asdadadad.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam bir saattir pp nizi görüyom yeni akıl ettim isminizi okumayı tanıyamadım.
Hayır BAN yediyse sebebi vardır zaten Modaratörler hemen ban atmıyor bir kaç defa uyarıyor yani ban yediyse hak etmiştir.Reaksiyona göre kod verilirse ban yiyenlere af gelip hediye %50 düssün ama gene verilsin