Aynen çok iyi olur öyle bir şey . Hediyeler 2000 reaksiyondan başlıyor ve bu bence çok fazla .Daha düşük reaksiyonlara Steam cüzdan kodu gelse kıyı olur benceReaksiyona gelebilir aslında @Mehmet Yılmaz
Aynen çok iyi olur öyle bir şey . Hediyeler 2000 reaksiyondan başlıyor ve bu bence çok fazla .Daha düşük reaksiyonlara Steam cüzdan kodu gelse kıyı olur benceReaksiyona gelebilir aslında @Mehmet Yılmaz
Mesela 100 Reaksiyon skoru 1TL olsa?Aynen çok iyi olur öyle bir şey . Hediyeler 2000 reaksiyondan başlıyor ve bu bence çok fazla .Daha düşük reaksiyonlara Steam cüzdan kodu gelse kıyı olur bence
1 TL 'ye dandik anime oyunları alınır ancaMesela 100 Reaksiyon skoru 1TL olsa?
80+planitum lar yaşadıMesela 100 Reaksiyon skoru 1TL olsa?
500 reaksiyona 20 TL belki?Mesela 100 Reaksiyon skoru 1TL olsa?
2000 Reaksiyon ban yiyenlere ceza ile 30 lira500 reaksiyona 20 TL belki?
Biraz daha biriktirir 1000Skorda 10TL lik para kazanırsın? Bende 2500 var ben 25TL kazanırım mesela.1 TL 'ye dandik anime oyunları alınır anca
Zaten 1000 rekasiyona oyuncu mouse vermişler 2500 reaksiyona 25 TL az olurBiraz daha biriktirir 1000Skorda 10TL lik para kazanırsın? Bende 2500 var ben 25TL kazanırım mesela.
Ama bu ödüller sadece 1 adet olmayacak bir ödülü 20 kişi falan alabilecek ayrıca biz neyi tartışıyoruz bunu yapacak olsalar nasıl yapacaklarına kendileri karar verir.Zaten 1000 rekasiyona oyuncu mouse vermişler 2500 reaksiyona 25 TL az olur
Aynen sanki bizim yazışmayı okuyup hmm hemen bunu yapalım deyiceklerAma bu ödüller sadece 1 adet olmayacak bir ödülü 20 kişi falan alabilecek ayrıca biz neyi tartışıyoruz bunu yapacak olsalar nasıl yapacaklarına kendileri karar verir.
Böyle şeyler yasak.hadi herkes birbirine reyakson versin (umarım doğru yazmışımdır)