- Reaksiyon skoru
- 2,276
Sitemizin ismi Gamekit.
Sitede pts(puan) sistemi var ve oyun indirip belirli bir yere kadar geldiğinizde size puan veriyor. şu an mesela benim sayfamda Game of thrones oyunu var.
"Register in Game of Thrones through Gamekit, confirm your e-mail address and log in to the game for the first time. Then come back to Gamekit!" diyor. ingilizcesi olanlar anladı ama ben googleden çevireyim:
"Game of Thrones'a Gamekit üzerinden kaydolun, e-posta adresinizi onaylayın ve oyuna ilk kez giriş yapın. O zaman Gamekit'e geri dön!"
evet sadece e posta kayıt ederek 9510 pts kazanıyorsunuz.
peki pts'lerle ne alabilirim ?
1 adet Steam random Premium Key= 3499 pts
1 adet random steam key= 1999 pts
Roblox 800 Robux= 18599 pts
Gamekit chest: bu chest'te
Red Dead Redemption 2
Monster Hunter World
Kenshi
Dark Souls 3
Dying Light
Middle-Earth: Shadow of Mordor
DOOM
Human: Fall Flat
Grand Theft Auto 3
Surviving Mars
Batman: Arkham Asylum
Dirt Rally
den birini garanti veriyor ve sadece 9999 pts.
Ve anket çözerekte pts alabilirsiniz.
lafı uzatmayayım Facebook,Google ve steam'dan giriş Yapabilirsiniz
gamekit.com
Bir iyilik yapıp aynı şekil bu linkten girip kayıt olur musunuz ? ilk siparişinizi verdiğiniz zaman 5000 pts veriyor. sizde arkadaşlarınıza profilden linkinizi atabilirsiniz. bibakıp deneyecek arkadaşlar bu kadar yazımın karşılığı verdiğim linkten giriş yapabilirler. şimdiden iyi geceler iyi forumlar dilerim. sorunuz varsa cevaplayabilirim.
Sitede pts(puan) sistemi var ve oyun indirip belirli bir yere kadar geldiğinizde size puan veriyor. şu an mesela benim sayfamda Game of thrones oyunu var.
"Register in Game of Thrones through Gamekit, confirm your e-mail address and log in to the game for the first time. Then come back to Gamekit!" diyor. ingilizcesi olanlar anladı ama ben googleden çevireyim:
"Game of Thrones'a Gamekit üzerinden kaydolun, e-posta adresinizi onaylayın ve oyuna ilk kez giriş yapın. O zaman Gamekit'e geri dön!"
evet sadece e posta kayıt ederek 9510 pts kazanıyorsunuz.
peki pts'lerle ne alabilirim ?
1 adet Steam random Premium Key= 3499 pts
1 adet random steam key= 1999 pts
Roblox 800 Robux= 18599 pts
Gamekit chest: bu chest'te
Red Dead Redemption 2
Monster Hunter World
Kenshi
Dark Souls 3
Dying Light
Middle-Earth: Shadow of Mordor
DOOM
Human: Fall Flat
Grand Theft Auto 3
Surviving Mars
Batman: Arkham Asylum
Dirt Rally
den birini garanti veriyor ve sadece 9999 pts.
Ve anket çözerekte pts alabilirsiniz.
lafı uzatmayayım Facebook,Google ve steam'dan giriş Yapabilirsiniz
Gamekit.com - Games and skins for free!
Collect points and exchange them for full versions of games, Steam funds, Riot Points and much more! Together you can earn more points!
Bir iyilik yapıp aynı şekil bu linkten girip kayıt olur musunuz ? ilk siparişinizi verdiğiniz zaman 5000 pts veriyor. sizde arkadaşlarınıza profilden linkinizi atabilirsiniz. bibakıp deneyecek arkadaşlar bu kadar yazımın karşılığı verdiğim linkten giriş yapabilirler. şimdiden iyi geceler iyi forumlar dilerim. sorunuz varsa cevaplayabilirim.