Neler Yeni

BEDELLİ ASKERLİK 150 BİN TL OLUYOR

Dolar Bey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,218
İsim
Mehmet Alp Uzun
İlgilendiği Kategoriler
Dizüstü Bilgisayar
Discord
Dolar#9411
Cinsiyet değiştirme ameliyatı 30k civarında 120k daha ucuz.
Adam gibi askerliğimi yapacağım bedelli olarak, vatana borcumu iş yaparak ödeyeceğim.

Besim Tibuk

80+ Gold
2 kez cinsiyet değiştirme ameliyatı 60k tutuyor yani daha karlı.

Yol haritası:
Erkek --> Kız --> Erkek

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,599
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

KAANT10X

80+ Bronze
Bedelli askerlik yanlış bir sistem bence. Herkesin 6 ay yapıp görevini yerine getirmesi gerektiğini düşünüyorum.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,599
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

KAANT10X

80+ Bronze
Ya işi varsa bırakma durumu yoksa
Tabi herkesin bir durumu vardır ama 6 aylık bir ara verip askerlik görevini yapması çok sıkıntı yaratmaz yani 50 yıl önce ki gibi 2 sene askere gidilmeyecek sonuçta gerisini bilemiyorum devlet bu tarz bir durumda askerlik görevini yapan kişinin hukuki hakları ile ilgili nasıl bir tutum izler bilgim yok. Yıllardır binlerce insan askere gitmiş onların arasında da bu durumdaki insanlar vardır onlar o zaman gittiyse şimdide gidilebilir diye düşünüyorum.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,599
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Tabi herkesin bir durumu vardır ama 6 aylık bir ara verip askerlik görevini yapması çok sıkıntı yaratmaz yani 50 yıl önce ki gibi 2 sene askere gidilmeyecek sonuçta gerisini bilemiyorum devlet bu tarz bir durumda askerlik görevini yapan kişinin hukuki hakları ile ilgili nasıl bir tutum izler bilgim yok. Yıllardır binlerce insan askere gitmiş onların arasında da bu durumdaki insanlar vardır onlar o zaman gittiyse şimdide gidilebilir diye düşünüyorum.
Ben işletme sahibiyim esnafım dükkanımı imalatımi bırakıp 6 ay gidemem maalesef çok ciddi zarara uğrarız mecburen bedelli yapmak zorundayım 100 bin TL olsa bile verecektim

Top Bottom