Bedelli askerlik belgesi

Thesealer

80+
Reaksiyon skoru
0
bedelli parasını yatırdıktan sonra askerlik durumunu gösteren belgede ne yazıyor ? Tercih ettiğimiz aya kadar askerlikle bağlantısı yoktur falan mı yazıyor ?

bedelli parasını yatırdıktan sonra askerlik durumunu gösteren belgede ne yazıyor ? Tercih ettiğimiz aya kadar askerlikle bağlantısı yoktur falan mı yazıyor ?
Galiba öyleydi hocam ordan sonra tarih ve yer kesinlesince sevk tarihine dönüyordu hatırladığım kadarıyla

Galiba öyleydi hocam ordan sonra tarih ve yer kesinlesince sevk tarihine dönüyordu hatırladığım kadarıyla
Hocam bildiğim kadarıyla ben şuan yatırsam 2026 Ocak ayında belli olacak hangi ay gideceğim. Ama o zamana kadar orada ne yazıyor onu merak ediyorum yani ben yılın son aylarını tercih edeceğim ama daha yerler ve zamanlar açıklanmadan orada “ Kasım ayına kadar askerlikle ilişiği bulunmamaktadır” mı yazıyor acaba

Hocam bildiğim kadarıyla ben şuan yatırsam 2026 Ocak ayında belli olacak hangi ay gideceğim. Ama o zamana kadar orada ne yazıyor onu merak ediyorum yani ben yılın son aylarını tercih edeceğim ama daha yerler ve zamanlar açıklanmadan orada “ Kasım ayına kadar askerlikle ilişiği bulunmamaktadır” mı yazıyor acaba
Evet hocam galiba öyleydi siz neden merak ettiniz onu

dostum parayı ne zaman yatırdın acaba ve ay sıralama var sanırım 12 ay sonrasından mı sıralıyorsun örnek haziranda yatırdınya 2026 hazirandan mı sıralayabiliyorsun acaba? bende bu yıl sonu kasım gibi yatırmayı planlıyorum da bilgi verebilir misin acaba

Sorduğun sorunun cevabı yok. Lakin enteresan bir soru.

Burada da Milli Savunma Bakanlığı'nın bedelli askerlikle ilgili bütün bilgilerini bulabilirsin. Ayrıca parayı yatırdıktan sonra burada ya da E-Devlet'te ne yazdığını görebilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,666
Üyeler
183,455
Son üye
killlordi3
Geri