Galiba öyleydi hocam ordan sonra tarih ve yer kesinlesince sevk tarihine dönüyordu hatırladığım kadarıylabedelli parasını yatırdıktan sonra askerlik durumunu gösteren belgede ne yazıyor ? Tercih ettiğimiz aya kadar askerlikle bağlantısı yoktur falan mı yazıyor ?
Hocam bildiğim kadarıyla ben şuan yatırsam 2026 Ocak ayında belli olacak hangi ay gideceğim. Ama o zamana kadar orada ne yazıyor onu merak ediyorum yani ben yılın son aylarını tercih edeceğim ama daha yerler ve zamanlar açıklanmadan orada “ Kasım ayına kadar askerlikle ilişiği bulunmamaktadır” mı yazıyor acabaGaliba öyleydi hocam ordan sonra tarih ve yer kesinlesince sevk tarihine dönüyordu hatırladığım kadarıyla
Evet hocam galiba öyleydi siz neden merak ettiniz onuHocam bildiğim kadarıyla ben şuan yatırsam 2026 Ocak ayında belli olacak hangi ay gideceğim. Ama o zamana kadar orada ne yazıyor onu merak ediyorum yani ben yılın son aylarını tercih edeceğim ama daha yerler ve zamanlar açıklanmadan orada “ Kasım ayına kadar askerlikle ilişiği bulunmamaktadır” mı yazıyor acaba