Neler Yeni

Beğendiğin Kızla Konuşamama Sorunu 😵‍💫

pekcevik

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,594
İsim
Mert Pekçevik
İlgilendiği Kategoriler
Oyun Bilgisayarları
Instagram
pekcevikk
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199142548828/
Discord
bigg papi locsta
Kızla aynı dershanedeyiz ve herhalde birbirimizi beğeniyoruz. Ortak arkadaş vasıtasıyla bunu öğrendim. Ama kızla ne zaman denk gelsek arkadaşları yüzünden konuşamıyorum. Örneğin bugün bizim sınıfa gelmiş, selam verecektim ama arkadaşlarıyla sohbet ettiği için sohbeti bölersem ayıp olur diye selam veremedim. Biraz da özgüven eksikliği var gibi. Kız bunu farketmiş olabilir, sizce ne yapmalıyım?
Kızlar özgüvensiz erkekleri sevmez kanka bi dahakine cesaretini topla kesin konuş

ahenk'

80+ Silver
Kızla aynı dershanedeyiz ve herhalde birbirimizi beğeniyoruz. Ortak arkadaş vasıtasıyla bunu öğrendim. Ama kızla ne zaman denk gelsek arkadaşları yüzünden konuşamıyorum. Örneğin bugün bizim sınıfa gelmiş, selam verecektim ama arkadaşlarıyla sohbet ettiği için sohbeti bölersem ayıp olur diye selam veremedim. Biraz da özgüven eksikliği var gibi. Kız bunu farketmiş olabilir, sizce ne yapmalıyım?
Kız senin bulunduğun bir ortama girerse kollarını aç önce bi geniş alan kapla özgüven için. Sıraya kolunu falan koy olur yani. Sonra kıza Ayşe hoşgeldin gel otur şöyle de bitti bu kadar. Birkaç diyalog kurarsınız sonra çıkışta yürürsünüz. Ah ulan lisenin başları aklıma geldi artık mezun olduk tabii.

Dash Zeus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,234
İsim
Hezekiel
Asabı bozuk liberal az özgüvenli ol.
Dershane çıkışı o kızın yanında arkadaşları varsa 1 dk konuşabilir miyiz dersin ve biraz uzaklaştıktan son kızla konuşursun.

Top Bottom