Direkt tam tarama yapayım mı ?Kaspersky indir tam tarama yap bir şey çıkarsa sil oldu bitti.
reis direkt windows defender'den tam tarama yaptım bir şey çıkmadı yeniden başlatacağım bilgisayarı şimdi.Kaspersky ve Malwarebytes ile tarama yapın. Tavsiyem iki anti-virüs programıyla da sırayla tarama yapmanız. Sorun bulunursa zaten karantinaya alırsınız virüsü, olur biter.
En sağlıklısı dediğim programlarla tarama yapmanızdır.reis direkt windows defender'den tam tarama yaptım bir şey çıkmadı yeniden başlatacağım bilgisayarı şimdi.
bir program falan indirmezsem sorun çıkarmı reis valla programları indirmek pek istemiyorum formatmı gerekEn sağlıklısı dediğim programlarla tarama yapmanızdır.
Tam tarama her şeyi çözüyor.Direkt tam tarama yapayım mı ?
+Kaspersky ve Malwarebytes ile tarama yapın. Tavsiyem iki anti-virüs programıyla da sırayla tarama yapmanız. Sorun bulunursa zaten karantinaya alırsınız virüsü, olur biter.
Bahsettiğim programları kendi sitelerinden indirirseniz bir sorun çıkmaz. Format gerekli demek için bir neden yok şimdilik. Siz o programları sırayla indirin ve tarama yapın. Sonucunda bir virüs çıkarsa virüsü kaldırırsınız, virüs çıkmazsa da isterseniz görmezden gelir isterseniz de kafam rahat eder deyip format atarsınız.bir program falan indirmezsem sorun çıkarmı reis valla programları indirmek pek istemiyorum formatmı gerek
Tam tarama yapıyorum bir şey çıkmıyor sonra sağ altta tehtid bulundu falan filan mesaj geliyor şapkasını tam açıyorum kendi kendine gidiyor ekrandan.Tam tarama her şeyi çözüyor.
+
Defender altyapısında sorun var , virüs değil.Bahsettiğim programları kendi sitelerinden indirirseniz bir sorun çıkmaz. Format gerekli demek için bir neden yok şimdilik. Siz o programları sırayla indirin ve tarama yapın. Sonucunda bir virüs çıkarsa virüsü kaldırırsınız, virüs çıkmazsa da isterseniz görmezden gelir isterseniz de kafam rahat eder deyip format atarsınız.