Babamın çalıştığı fabrikada olabilirim aslında. Sanayi bölgesi sessiz sakin.
Zaten 16-17 senedir hırsızların uğradığı bile olmadı. Üzerine gececi insanım.
Bu bekçiler nasıl oluyor da 10 bin TL maaş alabiliyorlar? Galaksiyi mi koruyorlar anlamıyorum. Şimdi yeni başlayan bir öğretmen 8 bin civarı maaş alıyor. Ek derslerle bu 10k'yı bulur. Bekçilerle aynı maaşı mı alacak şimdi öğretmenler? Ben kendi alanımdan örnek verdim diğer mesleklerin ne kadar kazandığını bilmiyorum. İllaki daha düşük de kazananlar vardır.
Ya bu nasıl olur? Bu insanlar nasıl bu kadar maaş alabilir? Ha asgari ücret 10 bin TL olur, o zaman alsınlar derim de asgari ücretin iki katı maaş ne alaka yani? Çok mu bekçi lazım ondan mı?
Bana hiç adaletli gelmiyor bu sistem. Öğretmenlerin ya da asgari ücretli çalışanların hakkı bu değil, olamaz.
Bekçi maaşları 2022 en sık aratılanlar arasında yer alıyor. Son dakika gelişmesiyle konu hakkında detaylar netleşti. İşte güncel zamlı bekçi maaşları... Konuyla...
Ben şu zamanda bekçilere bir denetlenme gerektiğini düşünüyorum. Gece 12 de iş başında alkol kullanıyorlar. Sarhoş bir şekilde görevini yapabileceğini sanmıyorum. Bizim mahallenin bekçisinden bahsediyorum. Genel konuşmuyorum.