Neler Yeni

Bekçi Maaşı 10 Bin TL 🤨

BenRoboTdeğilİm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,326
İsim
BenRoboTdeğilİm
10 TL artık çok bir para değil normal

Mirkan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
264
İsim
Mirkan Çiçek
FBI ajanıymış gibi triplere girmeleride cabası

Mustafa Zahid

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,240
İsim
Mustafa Zahid Önder
İlgilendiği Kategoriler
Her şeye maydanoz olur.
Instagram
@mustyonder
Steam
id/mustyonder
Discord
mustyonder#0007
Bekçiler, sokakta arabasıyla ses yapan gruba gidip "Gençler biraz sessiz olur musunuz?" deyip geri yürüdüklerinde kaybolan elemanlar değil miydi?

Mırnav

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,749
İsim
SANANE
Bu bekçiler nasıl oluyor da 10 bin TL maaş alabiliyorlar? Galaksiyi mi koruyorlar anlamıyorum. Şimdi yeni başlayan bir öğretmen 8 bin civarı maaş alıyor. Ek derslerle bu 10k'yı bulur. Bekçilerle aynı maaşı mı alacak şimdi öğretmenler? Ben kendi alanımdan örnek verdim diğer mesleklerin ne kadar kazandığını bilmiyorum. İllaki daha düşük de kazananlar vardır.

Ya bu nasıl olur? Bu insanlar nasıl bu kadar maaş alabilir? Ha asgari ücret 10 bin TL olur, o zaman alsınlar derim de asgari ücretin iki katı maaş ne alaka yani? Çok mu bekçi lazım ondan mı?

Bana hiç adaletli gelmiyor bu sistem. Öğretmenlerin ya da asgari ücretli çalışanların hakkı bu değil, olamaz.

Alıntıyı görüntüle

Ben şu zamanda bekçilere bir denetlenme gerektiğini düşünüyorum. Gece 12 de iş başında alkol kullanıyorlar. Sarhoş bir şekilde görevini yapabileceğini sanmıyorum. Bizim mahallenin bekçisinden bahsediyorum. Genel konuşmuyorum.

Top Bottom