ehuehuehue.v1
80+
Emin değilim o konuyu baştan sona okuyun.kesin bilgi mi hocam bi şeyleri yakmayalım
Emin değilim o konuyu baştan sona okuyun.kesin bilgi mi hocam bi şeyleri yakmayalım
acerde yok galiba bu denemiştim.Beyler sorunu buldum. Artık Valorant / CS:GO / Forza Horizon 4 gibi oyunlarda 250-350 FPS alabiliyorsunuz. ( forza için 100fps ultra ) yapılışı ise BIOS ayarlarından ( pcnin restart tuşuna basın ve F12 spamlayın karşınıza bi ekran gelcek ) sonra o boot kısmından kendi laptopunuzu seçin ve ardırdan advanced kısmına gelin ve Internal CPU yu disabled yapın. Bu sayede Intel UHD Graphics ekran kartınız devre dışı kalacak ve ekran kartınızı %60 üstü kullanmaya başlicak. Forza Horizon 4'te %100 kullanmaya başladı. İyi oyunlar .)) çözümü bu sanırım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Olur mu bilmiyorum @boostafa böyle çözmüş
hayatta bir daha göndermem pc elime geçti 1 ayım servise gittiEn iyi çözüm servise göndermek.
ikisini de kullanıyor şu an inteli 20 nvdiayı 20 kullanıyorDahili ekran kartını kullanıyor olabilirsiniz, kontrol edin.
Yanlış mı biliyorum emin değilim, yanlış olabilir. İnteli devre dışı bırakırsan performans artabilir. Başka arkadaşlar bilgi vermeden deneme bence.@revanierikisini de kullanıyor şu an inteli 20 nvdiayı 20 kullanıyor
Öyle bişey imkansız.ikisini de kullanıyor şu an inteli 20 nvdiayı 20 kullanıyor
şu an sistemi kapaddım yarın fotoğraf atabilirim. Gerçekten 20 20 kullanıyor 2. monitörden takip ediyorumÖyle bişey imkansız.
Laptop olduğu için ihtimaller arasındakanks sence fişi takıp oynamama ihtimalim var mı
çok iyi bir bilgisayarda düşük ayarlar darboğaz yapar. cs de low dansa ultra da oyna. r6 için de aynısı.Agalar model nitro 5 an155-55 rtx2060 i710750H 1x16 2666mhz ram var csde 150-180(low) r6 da 100 130(low) fps aralığında alıyorum. Değerler bana göre düşük geliyor. Hatta başka izlediğm videoda adamın i3 9300F 1060 ile csde 400 fps falan aldığını gördüm kafam iyice attı.
ha bir de ekran kartının tam performans çalışması için biostan intel ekran kartını kapat.çok iyi bir bilgisayarda düşük ayarlar darboğaz yapar. cs de low dansa ultra da oyna. r6 için de aynısı.