Neler Yeni

beklentimin altında fps :/

Hermitus

80+ Bronze
aynen zaten ben de anlamadım görev yöneticisinden baktığımda intelle nvdia aynı anda çalışıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

aga bi kanal 50 fps arttırır mı
bu videodaki arkadaşla aynı laptopu kullanıyorum videodaki oyunlarda neredeyse arkadaşın aldığı fpslerin yarısını alıyorum.

FERRUM

80+ Gold
En İyi Cevap
2
CS:GO'da çoklu cpu kullanımı açık mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
İSTANBUL ANKARA

Hermitus

80+ Bronze

Hermitus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
İSTANBUL ANKARA
arkadaşla aynı kaderi paylaşıyor gibiyiz :/

yöneticiden baktım 2933 mhz yazıyor.

bu arada modlar (güç tasarrufu dengeli falan) arası geçiş yapınca da fps değişmiyor değil mi?
yapar performansa al işlemci hızın artıyor nitro sense den de yapablirsin

Hermitus

80+ Bronze
arkadaşla aynı kaderi paylaşıyor gibiyiz :/

yapar performansa al işlemci hızın artıyor nitro sense den de yapablirsin
biliyorum onu fakat modlar arasında fps farkı yok denecek kadar az bende.

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
İSTANBUL ANKARA
yöneticiden baktım 2933 mhz yazıyor.

bu arada modlar (güç tasarrufu dengeli falan) arası geçiş yapınca da fps değişmiyor değil mi?
ab ben bunu bi ara garantiye gönderdim pcyi aldığım gibi bunlar bana 4 gb geri yolldılar sandım tekrar yolladım bios updatesi atıp yolladılar ama ram 2666mhz olarak gözüküyor baya bi araştırma yaptım ama bi türlü fabrika çıkışı rami öğrenemedim benim ram arada kaynamış olabilir mi

Beyler sorunu buldum. Artık Valorant / CS:GO / Forza Horizon 4 gibi oyunlarda 250-350 FPS alabiliyorsunuz. ( forza için 100fps ultra ) yapılışı ise BIOS ayarlarından ( pcnin restart tuşuna basın ve F12 spamlayın karşınıza bi ekran gelcek ) sonra o boot kısmından kendi laptopunuzu seçin ve ardırdan advanced kısmına gelin ve Internal CPU yu disabled yapın. Bu sayede Intel UHD Graphics ekran kartınız devre dışı kalacak ve ekran kartınızı %60 üstü kullanmaya başlicak. Forza Horizon 4'te %100 kullanmaya başladı. İyi oyunlar .)) çözümü bu sanırım

Beyler sorunu buldum. Artık Valorant / CS:GO / Forza Horizon 4 gibi oyunlarda 250-350 FPS alabiliyorsunuz. ( forza için 100fps ultra ) yapılışı ise BIOS ayarlarından ( pcnin restart tuşuna basın ve F12 spamlayın karşınıza bi ekran gelcek ) sonra o boot kısmından kendi laptopunuzu seçin ve ardırdan advanced kısmına gelin ve Internal CPU yu disabled yapın. Bu sayede Intel UHD Graphics ekran kartınız devre dışı kalacak ve ekran kartınızı %60 üstü kullanmaya başlicak. Forza Horizon 4'te %100 kullanmaya başladı. İyi oyunlar .)) çözümü bu sanırım
Olur mu bilmiyorum @boostafa böyle çözmüş

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
İSTANBUL ANKARA

Olur mu bilmiyorum @boostafa böyle çözmüş
kesin bilgi mi hocam bi şeyleri yakmayalım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,896
Üyeler
166,102
Son üye
butler21