Gri Caner
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 7
- Reaksiyon skoru
- 29,567
Beko 683721 EB No Frost Buzdolabı, hem tasarımı hem de teknolojisi ile dikkat çeken bir ürün. Satıcının dediğine göre Beko'nun son modellerinden biriymiş. O yüzden pek bir bilgiye rastlamadım. Bu buzdolabı, 615 litrelik geniş bir hacme sahip olup, soğutucu ve dondurucu bölmesi altta yer alıyor. Bu sayede, sık kullandığınız soğutucu bölmesine daha kolay erişebiliyorsunuz. Ayrıca, buzdolabının kapısı yönü değiştirilebiliyor, böylece mutfağınızın dekorasyonuna uyum sağlayabiliyor.
Beko 683721 EB No Frost Buzdolabı, enerji tasarrufu sağlayan ProSmart™ Inverter Kompresör teknolojisine sahip. Bu teknoloji, buzdolabının çalışma hızını ve ses seviyesini ihtiyaca göre ayarlıyor. Böylece, hem elektrik faturasından hem de gürültüden kurtuluyorsunuz. Bu buzdolabı, aynı zamanda F enerji sınıfında olup, yıllık ortalama 365 kWh elektrik tüketiyor.
Beko 683721 EB No Frost Buzdolabı, kullanım kolaylığı sağlayan birçok özelliğe de sahip. Elektronik gösterge, buzdolabının ayarlarını ve sıcaklığını kolayca kontrol etmenizi sağlıyor. Tatil modu ve eko modu, buzdolabının enerji tüketimini azaltıyor. Kapı açık alarmı, buzdolabının kapısının açık kaldığını size hatırlatıyor. Yandan gömme sap, buzdolabının kapısını rahatça açmanızı sağlıyor. Tavandan ve yan duvarlardan LED aydınlatma, buzdolabının içini aydınlatıyor.
Beko 683721 EB No Frost Buzdolabı, hem fonksiyonel hem de şık bir buzdolabı arayanlar için ideal bir seçim. Bu buzdolabı, beyaz ve leke tutmayan inoks renk seçenekleri ile sunuluyor. Buzdolabının fiyatı şu an 46739 TL.
683721 EB | No Frost Buzdolabı | Fiyatını Gör, İncele, Satın Al | Beko Türkiye
683721 EB No Frost Buzdolabı fiyatı ve teknik özelliklerini incelemek, kullanıcı yorumlarını okumak ve siparişinizi Beko'dan eşsiz fırsatlarla ve online vermek için tıklayın!
www.beko.com.tr
Buzdolabını bir süredir kullanıyoruz. 1 ay dolmadı daha. Soğutma hızı vs. iyi. Üstelik besinleri taze tutma noktasında cidden başarılı. Çünkü normalde dolapta bile hemen bozulan elmalar şimdi kaç gündür aynı.
Ben bile, evle alakası olmayan biri, durumun farkında. Almak isteyenler için fikir versin diye açtım konuyu.
İyi günler!
Son düzenleme: