emperorseas
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 1
- İsim
- sercan baydar
Merhaba arkadaşlar, sizlere yarın bir gün beko ve arçelikten beyaz eşya almaya kalktığınızda dikkat etmeniz gereken şeyler konusunda yardımcı olacağım. Mümkünse hiç almamanızı ve kalitenin tesadüf olmadığını sizlere iletmek istiyorum. Bosch, siemens, LG, samsung en azından kurumsal ve işleyişi net olan yabancı firmalar. Elbetteki teknoloji biraz şans işidir ama en azından kurumsal bir işleyişi, firmanın size davranışı ve firmanın gözünde sizin değerinizde de önemli. Yerli firma evet destek olalım fakat ülkemizde firmalar o kadar arsızlaştı ki parasını ödediğiniz şeyi size aylarca teslim etmemeye kadar geldi durumlar. Diğer yabancı menşeli firmalar en azından size olmayan makineyi satmaz, hadi sattı diyelim bir plan programı illa ki olur. Dünya markası denilen bu 2 firma Avrupa' da yapamadığı şeyi türk vatandaşlarına hiç gözünü kırpmadan yapıyor. 2024 lansmana özel fiyatla binlerce kurutma makinesi satışı yaptılar ama insanlara aylardır makineleri teslim etmiyorlar. Aşağıda zaten şikayetler var, linkleri paylaştım. Resmen ürünün sponsoru biz tüketiciler olduk ama elde aylardır ürün yok. İnsanlar Ocaktan beri teslimat bekliyor. Şikayetlere geri dönüşlerde hadi satış yoğunluğu dedik anladık bir nebze durumu ama bana tahmini teslimat tarihi veya bir plan bile veremediler. O derece plansız, saçma bir düzenleri var. Hadi dedik biraz daha bekleriz yardımcı olalım ama geçtiğimiz günlerde bize teslim edilmeyen ürünleri e-ticaret sitelerinde satışını gördüm. Ürünler insanlara ulaşmış ve yorum yapmışlar. Arçelik ve Beko resmen ***** ve enayi yerine koydu bizleri. Şimdi nasıl oluyor da bana aylarca gelmeye ürün, fabrika imalatı yoğunluktan yetişemiyor denilen ürün diğer satıcılara satılıp veriliyor? Bizim paramızla yapıldı o para, resmen bütçe yaratıldı. Neyse benim burada sizlere vereceğim bir kaç öneri var arkadaşlar. Arçelik ve Beko alırken kesinlikle lansman ürünü almayın, alacağınız ürünü kesinlikle şikayetvar' dan kontrol edin bir sürü kronik sorunlu ürünleri var. Son önerim ise kalite tesadüf değildir, ucuz etin yahnisi böyle oluyor görüyorsunuz. Binlerce mağdur var. En azından teknoloji şans deyip diğer Bosch,SIEMENS, Samsung gibi yabancı firmaları değerlendirin derim. Satış sonrası desteği onlardan daha iyi alırsınız. O firmaların katı bir prosedürleri var en azından. Son olarak kurutma makinesi almayın bu 2 firmadan yok 3 ay beklersiniz en az. Ben ocak şubattan beri bekliyorum.
https://www.trendyol.com/beko/kmx-1000-kurutma-makinesi-p-793933662?boutiqueId=61&merchantId=920351
https://www.trendyol.com/beko/kmx-1000-kurutma-makinesi-p-793933662?boutiqueId=61&merchantId=920351
Beko KMX 1000 Yorumları ve Şikayetleri - Şikayetvar
Beko KMX 1000 fiyatları ve modelleri için tıklayın! Beko KMX 1000 yorumları ve Beko KMX 1000 şikayetleri sikayetvar.com'da!
www.sikayetvar.com
Arçelik 1000 KMX Yorumları ve Şikayetleri - Şikayetvar
Arçelik 1000 KMX fiyatları ve modelleri için tıklayın! Arçelik 1000 KMX yorumları ve Arçelik 1000 KMX şikayetleri sikayetvar.com'da!
www.sikayetvar.com
Arçelik 900 KMX Yorumları ve Şikayetleri - Şikayetvar
Arçelik 900 KMX fiyatları ve modelleri için tıklayın! Arçelik 900 KMX yorumları ve Arçelik 900 KMX şikayetleri sikayetvar.com'da!
www.sikayetvar.com