Kaspersky freearkadaşlar gerçekten ücretsiz istiyorum 30 gün süre kalmış denemeymiş hayır bedava iyi bildiğiniz anti virüsler?
Ücretsiz bir şeyin ücreti sizsiniz. Ücretsiz antivirüs kullanacaksanız seçiminizi iyi yapın.arkadaşlar gerçekten ücretsiz istiyorum 30 gün süre kalmış denemeymiş hayır bedava iyi bildiğiniz anti virüsler?
Kaspersky da güvenilir değil mi?Yani ücretsizi kullanılabilir.Ücretsiz bir şeyin ücreti sizsiniz. Ücretsiz antivirüs kullanacaksanız seçiminizi iyi yapın.
COMODO Internet Security benim tavsiyemdir, içinde firewall, antivirüs, sandbox gibi özellikler vardır, ve güvenilirdir.
Menşei Rusya olan yazılımlara pek güvenemiyorum, ama güvenilirdir. Fakat COMODO IS daha iyi bir tercih olacaktır. Çünkü COMODO IS'nin içinde HIPS, firewall, antivirüs, sandbox, KillSwitch gibi çok fazla özellik vardır. COMODO firması firewall ve HIPS konusunda çok başarılıdır.Kaspersky da güvenilir değil mi?Yani ücretsizi kullanılabilir.
Tamam yüklemiştim de 1 aylık deneme sürümü vardı onun için sormuştum güvenilirse dursun 1 ay.Menşei Rusya olan yazılımlara pek güvenemiyorum, ama güvenilirdir. Fakat COMODO IS daha iyi bir tercih olacaktır. Çünkü COMODO IS'nin içinde HIPS, firewall, antivirüs, sandbox, KillSwitch gibi çok fazla özellik vardır. COMODO firması firewall ve HIPS konusunda çok başarılıdır.
muhtemelen yanlış versiyonu indirdin. free olanda 1 ay muhabbeti yok. ben kullanıyorum.Tamam yüklemiştim de 1 aylık deneme sürümü vardı onun için sormuştum güvenilirse dursun 1 ay.
Kaspersky security cloud indirmiştim galiba free değilmuhtemelen yanlış versiyonu indirdin. free olanda 1 ay muhabbeti yok. ben kullanıyorum.
doğru indirmişsin ama free bu zaten. 1 ay diye uyarı vermemesi lazım.Kaspersky security cloud indirmiştim galiba free değil