Beleş Anti Virüs Lazım

Reaksiyon skoru
27
arkadaşlar gerçekten ücretsiz istiyorum 30 gün süre kalmış denemeymiş hayır bedava iyi bildiğiniz anti virüsler?

Kaspersky

onuda indirdim hesap etkin 31 gün kaldı filan diyo yanlış mı?

arkadaşlar gerçekten ücretsiz istiyorum 30 gün süre kalmış denemeymiş hayır bedava iyi bildiğiniz anti virüsler?
Ücretsiz bir şeyin ücreti sizsiniz. Ücretsiz antivirüs kullanacaksanız seçiminizi iyi yapın.
COMODO Internet Security benim tavsiyemdir, içinde firewall, antivirüs, sandbox gibi özellikler vardır, ve güvenilirdir.

Kaspersky da güvenilir değil mi?Yani ücretsizi kullanılabilir.
Menşei Rusya olan yazılımlara pek güvenemiyorum, ama güvenilirdir. Fakat COMODO IS daha iyi bir tercih olacaktır. Çünkü COMODO IS'nin içinde HIPS, firewall, antivirüs, sandbox, KillSwitch gibi çok fazla özellik vardır. COMODO firması firewall ve HIPS konusunda çok başarılıdır.

Menşei Rusya olan yazılımlara pek güvenemiyorum, ama güvenilirdir. Fakat COMODO IS daha iyi bir tercih olacaktır. Çünkü COMODO IS'nin içinde HIPS, firewall, antivirüs, sandbox, KillSwitch gibi çok fazla özellik vardır. COMODO firması firewall ve HIPS konusunda çok başarılıdır.
Tamam yüklemiştim de 1 aylık deneme sürümü vardı onun için sormuştum güvenilirse dursun 1 ay.

Tamam yüklemiştim de 1 aylık deneme sürümü vardı onun için sormuştum güvenilirse dursun 1 ay.
muhtemelen yanlış versiyonu indirdin. free olanda 1 ay muhabbeti yok. ben kullanıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,219,977
Üyeler
197,799
Son üye
Jonit
Geri