Onurkotlutok05
80+ Gold
değil hacı devletözel okul aga hepsi
değil hacı devletözel okul aga hepsi
Ortalamamız benzer şansa bak, biraz düşük ama olsun küsüratıOrtalama 91.7
Takdir geliyor
Kiminki daha yüksek?Ortalamamız benzer şansa bak, biraz düşük ama olsun küsüratı
Haklısınız. Siz kaçıncı sınıfsınız?Bu arada karnesinde 100 alanlara şaşırmayın %99 u torpil diyebilirim. İllaki çok çalışan bile 1 yerde dikkat hatası yapar mantıken 1 sınavında bile.
Devlet okulunda bunu fazla yapamazlar lakin özel okulda bir şekilde atlatılıyor.
Eğitim sistemini farklı konularda eleştiren birisi olarak hakkım MEB'e haram olsun diyorum.
Seninki yüksek. Küsürat ile önüme geçmiş oldun sadece bu seneyi baz alırsakKiminki daha yüksek?
Umarım iyi bir sonuç alırsınız. Bende LGS'ye çalışıyorum. 6. sınıfım.Seninki yüksek. Küsürat ile önüme geçmiş oldun sadece bu seneyi baz alırsak
Üniye çalışıyorum bende liseliyim.
LGS tavsiyesi vereyim hazır çalışıyorken , buradaki LGS'ye girenler ve girecekler için.Umarım iyi bir sonuç alırsınız. Bende LGS'ye çalışıyorum. 6. sınıfım.
Küsürattan bişe olmaz aynı sayın siz
thanksLGS tavsiyesi vereyim hazır çalışıyorken , buradaki LGS'ye girenler ve girecekler için.
*LGS Çok Zor değil, matematiğe aşırı çalış belirleyici ders zorluk olarak, çoğu kişi orta üstü sorularda zorlanıyor.
*Türkçe ve Matematik derslerine çok çalış. Türkçe'de Paragraf da belirliyor.
*Türkçe, Matematik ve Fen dersleri dışında diğerlerini fullersin diğerlerinden de ortalama üstü yaparsın sorun değildir.
*Önemli olan iyi bir lise lakin en önemlisi iyi bir üniversite. Çünkü gelecek vizyonunu iyi bir üniversite daha çok etkiler işine yönelik konular ile.,
*Lise tercihin de Nitelikli okullar [İlla 490 Puan olmak zorunda değil] araştırmaların ve isteğin dahilinde olsun, sonradan pişman olma.
12. sınıf son ortalamam 97,97Ortalamalarınız kaç beyler geçiyormusunuz kalıyormusunuz
Bu durumdan geçmiş birisi olarak kardeşlerim cidden yüksek okul hep iyidiri bırakın bazen hiç bilmdeiğiniz yerde bulursunuz.LGS tavsiyesi vereyim hazır çalışıyorken , buradaki LGS'ye girenler ve girecekler için.
*LGS Çok Zor değil, matematiğe aşırı çalış belirleyici ders zorluk olarak, çoğu kişi orta üstü sorularda zorlanıyor.
*Türkçe ve Matematik derslerine çok çalış. Türkçe'de Paragraf da belirliyor.
*Türkçe, Matematik ve Fen dersleri dışında diğerlerini fullersin diğerlerinden de ortalama üstü yaparsın sorun değildir.
*Önemli olan iyi bir lise lakin en önemlisi iyi bir üniversite. Çünkü gelecek vizyonunu iyi bir üniversite daha çok etkiler işine yönelik konular ile.,
*Lise tercihin de Nitelikli okullar [İlla 490 Puan olmak zorunda değil] araştırmaların ve isteğin dahilinde olsun, sonradan pişman olma.
Benim sadece bu dönem yüz. O da depremden kaynaklı. Çoğu soru ikinci dönem olduğu için cevaplarını verdiler.Bu arada karnesinde 100 alanlara şaşırmayın %99 u torpil diyebilirim. İllaki çok çalışan bile 1 yerde dikkat hatası yapar mantıken 1 sınavında bile.
Devlet okulunda bunu fazla yapamazlar lakin özel okulda bir şekilde atlatılıyor.
Eğitim sistemini farklı konularda eleştiren birisi olarak hakkım MEB'e haram olsun diyorum.