Neler Yeni

Belge alıyormusunuz ? Yıl sonu ortalamalarınız kaç ?

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,807
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,807
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
Steam
#Samsunlu
Bu arada karnesinde 100 alanlara şaşırmayın %99 u torpil diyebilirim. İllaki çok çalışan bile 1 yerde dikkat hatası yapar mantıken 1 sınavında bile.
Devlet okulunda bunu fazla yapamazlar lakin özel okulda bir şekilde atlatılıyor.
Eğitim sistemini farklı konularda eleştiren birisi olarak hakkım MEB'e haram olsun diyorum.

SnareEcho

80+ Silver
Bu arada karnesinde 100 alanlara şaşırmayın %99 u torpil diyebilirim. İllaki çok çalışan bile 1 yerde dikkat hatası yapar mantıken 1 sınavında bile.
Devlet okulunda bunu fazla yapamazlar lakin özel okulda bir şekilde atlatılıyor.
Eğitim sistemini farklı konularda eleştiren birisi olarak hakkım MEB'e haram olsun diyorum.
Haklısınız. Siz kaçıncı sınıfsınız?

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,807
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
Steam
#Samsunlu

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,807
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
Steam
#Samsunlu
Umarım iyi bir sonuç alırsınız. Bende LGS'ye çalışıyorum. 6. sınıfım.
Küsürattan bişe olmaz aynı sayın siz
LGS tavsiyesi vereyim hazır çalışıyorken , buradaki LGS'ye girenler ve girecekler için.
*LGS Çok Zor değil, matematiğe aşırı çalış belirleyici ders zorluk olarak, çoğu kişi orta üstü sorularda zorlanıyor.
*Türkçe ve Matematik derslerine çok çalış. Türkçe'de Paragraf da belirliyor.
*Türkçe, Matematik ve Fen dersleri dışında diğerlerini fullersin diğerlerinden de ortalama üstü yaparsın sorun değildir.
*Önemli olan iyi bir lise lakin en önemlisi iyi bir üniversite. Çünkü gelecek vizyonunu iyi bir üniversite daha çok etkiler işine yönelik konular ile.,
*Lise tercihin de Nitelikli okullar [İlla 490 Puan olmak zorunda değil] araştırmaların ve isteğin dahilinde olsun, sonradan pişman olma.

SnareEcho

80+ Silver
LGS tavsiyesi vereyim hazır çalışıyorken , buradaki LGS'ye girenler ve girecekler için.
*LGS Çok Zor değil, matematiğe aşırı çalış belirleyici ders zorluk olarak, çoğu kişi orta üstü sorularda zorlanıyor.
*Türkçe, Matematik ve Fen dersleri dışında diğerlerini fullersin diğerlerinden de ortalama üstü yaparsın sorun değildir.
*Önemli olan iyi bir lise lakin en önemlisi iyi bir üniversite. Çünkü gelecek vizyonunu iyi bir üniversite daha çok etkiler işine yönelik konular ile.,
*Lise tercihin de Nitelikli okullar [İlla 490 Puan olmak zorunda değil] araştırmaların ve isteğin dahilinde olsun, sonradan pişman olma.
thanks

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Ortalamalarınız kaç beyler geçiyormusunuz kalıyormusunuz
12. sınıf son ortalamam 97,97
Sözlü ayağına yatacam hepsi 100 yaktı beni edebiyat ve biyoloji
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu durumdan geçmiş birisi olarak kardeşlerim cidden yüksek okul hep iyidiri bırakın bazen hiç bilmdeiğiniz yerde bulursunuz.
Ben %9 dilimdeyken iyi bir okul tutmasına rağmen yakınımdaki OBP ile alan okula gittim ve açıkçası burada yaşadıklarımı başka okullarda yaşayamazdım bu yüzden kötü okul iyi okul diye üzülmeyin girin deneyin önemli olan üniversite doğru demişsiniz gerçekten.

Sir Cem T-oker

80+ Gold
Benim sadece bu dönem yüz. O da depremden kaynaklı. Çoğu soru ikinci dönem olduğu için cevaplarını verdiler.

Top Bottom