Bellek Krizi Hakkında neler düşünüyorsunuz ?

Reaksiyon skoru
11
Arkadaşlar Gerek Ekran kartı gerek telefon hakkında bellek krizi hakkında neler düşünüyorsunuz bu durum ilerki yıllara 2026 ya 2027 ye yansıyınca nasıl bir ilerleme durumu ortaya cıkıcak gerek zamlar olsun gerek stok olsun sizlerin görüşleri nelerdir

1-2 yıl sonra bakkaldan 50 TL ye toplarız ramleri çok dert etme.

zamlar yükleniyor ocak ayında hazır olur
Doğal olarak? Az ürün varsa fiyat artar. Elbet birileri consumerları umursayıp ekstra üretim yapar. Zaten tam suan girişimcilik zamanı bu konuda. Çinlilier bir adım atar muhtemelen. Onlar atmazsa tayvan 1 2 seneye ram üretimini arttırır. Her türlü düşecek uzun vadede

Çinliler ddr5 için açıklama yapmıştı bir yerlerde haber yapılmış bile

Ai yüzünden iyi bahane buldular... Üreticiler piyasayı karıştırıp kar arttırmaya çalışıyorlar. Çok süreceğini sanmıyorum ama yakın zamanda fiyatlar düşmeyecek..

Balon gibi şişiriyorlar. birbirlerine borç verip değerlerini arttırıyorlar bide cepten para çıkmadan

Doğal olarak? Az ürün varsa fiyat artar. Elbet birileri consumerları umursayıp ekstra üretim yapar. Zaten tam suan girişimcilik zamanı bu konuda. Çinlilier bir adım atar muhtemelen. Onlar atmazsa tayvan 1 2 seneye ram üretimini arttırır. Her türlü düşecek uzun vadede
piyasa çok berbat herkes alıcagını ocaktan önce alsın

Arkadaşlar Gerek Ekran kartı gerek telefon hakkında bellek krizi hakkında neler düşünüyorsunuz bu durum ilerki yıllara 2026 ya 2027 ye yansıyınca nasıl bir ilerleme durumu ortaya cıkıcak gerek zamlar olsun gerek stok olsun sizlerin görüşleri nelerdir
Screenshot_20251205_232426.webp

Ai yüzünden iyi bahane buldular... Üreticiler piyasayı karıştırıp kar arttırmaya çalışıyorlar. Çok süreceğini sanmıyorum ama yakın zamanda fiyatlar düşmeyecek..
zam gelicek piyasaya devlet zammı birde işci zammı yapılıcagı icin etki edicek
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

evet gördüm hocam bu fiyat ne böyle 50cc motor parasına adam ram satıyor şaka gibi ya

zam gelicek piyasaya devlet zammı birde işci zammı yapılıcagı icin etki edicek
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

evet gördüm hocam bu fiyat ne böyle 50cc motor parasına adam ram satıyor şaka gibi ya
Kötü günler geride kaldı, artık daha da ultra mega ekstra kötü günler merhaba dayız.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,170,748
Üyeler
185,944
Son üye
Swerch
Geri