bence belli olarak uygulanmalı mesela kelimeyi düzgün yazma sadeceKurallarda bile yazıyor ama verilmiyor sanırsam çünkü yazım hataları içeren mesajın sol üstünde bir uyarı yok. Verilse iyi olur millet sanki creeperların yanında düştükten sonra /gamemode 1 yazarmış gibi yazıyor acele acele /hagemodeo 1 gibi :d
ahahshahshsahahsah daha iyi anlatılamazdıKurallarda bile yazıyor ama verilmiyor sanırsam çünkü yazım hataları içeren mesajın sol üstünde bir uyarı yok. Verilse iyi olur millet sanki creeperların yanında düştükten sonra /gamemode 1 yazarmış gibi yazıyor acele acele /hagemodeo 1 gibi
technopath pişmanlık adamlar ingilizce mesajıma bile türk edebiyatı kuralından uyarı atmışlarBelli başlı kurallara dikkat gerek ama burasının technopattan farkı özgürlük ve esneklik
Ben bilerek yazıyorum onlar sayılıyor mu?Türkçe yazı yazma özürlülere misal örnek verdiğin "oalrak" gibi kelimeleri sürekli sürekli kasıtlı yapıyorsa bol bol uyarı alıp otomatik sistem banlıyor çokkk adam uçtu öyle çokk biz banlamıyoruz kendi kendini banlıyor
YOOOOOOOHmısın ?, -de, -da. Bunlara önem verilmesi gerektiğini düşünüyorum.
Ek olan "ki" bitişik yazılır.Ben sırf Technopat yüzünden okulda ki öğretmenlerden...
"Şuan" değil, şu an diye ayrı yazılır.Şuan dikkat emiyorum. O kadar dikkati bir şekilde anca Technopat'da yazarım. Şuan sadece kurallara uymaya çalışıyorum. Tekrar kontrol etmiyorum.
"TDK'lar" değil, TDK'ler olarak düzelt diyecektim de ban yemişsin.Yürüyen TDK'lar gelmiş.