Neler Yeni

Ben bir sınav için ailemi, diğer insanları riske atamam.

39121

80+ Gold
En İyi Cevap
8
herk sınıfı 2 ye bölücekler 9 10 11 12 ayrı ayrı alıcaklar veya 5 6 7 8 ayrı zamanda alıcaklar o günde sınavlar 2 haftaya yaılacak ne iyisi bu
Bizimkilerde bunu düşünecek akıl yok. 5 ay zamanları vardı. Sınıfları 2-3'e bölüp 3-4 aya yayarak yapabilirlerdi...

Benim okulum 50 km evimle, arabayla gidiyorduk. Yolda önce önümüze at çıktı, sonra public yapan...

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Okusanızda boş artık. Ülkedeki en iyi birkaç üniversitede üst segment bir bölüm okumazsanız yıllarca verdiğiniz emekler harcadığınız zamanlar ailenizin emekleri boşa. Yurt dışına çıkmaya bakın bu ülkeyi siz batırmadınız sizde kurtaramazsınız. Batıranlar önce bir gitsinler bu ülkeden artık ivmelensin ülke vatandaşı halkı hissetsin o zaman ülkenize sahip çıkarsınız. Kötü günü neden biz yaşıyoruzda sebep olanlar yaşamıyor hayırdır biz deneme tahtasımıyız? 24 Yaşındayım. En kısa zamanda yurt dışına çıkacağım çalışmaya. Allah nasip ederse kısmetse bir dahada gelmeyi düşünmüyorum.
Tiktokta bağırıp çağırmak her geçen gün daha mantıklı gelmeye başlıyor

HomerSer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
769
İsim
Utku Şeref
eğer sınavsız tam herkezin hakettiğini veren sistem olursa varım ancak boyle sistem yok
bu sefer derse girmeyenle derse giren ay nı notu alcak girene yazık olucak
sınav olursa malesef bu olur malesef çözümü yok
tek yol tek sınav
herk sınıfı 2 ye bölücekler 9 10 11 12 ayrı ayrı alıcaklar veya 5 6 7 8 ayrı zamanda alıcaklar o günde sınavlar 2 haftaya yaılacak ne iyisi bu
aslında aynı notu alacaklar ama çalışmayanlar cezasını üniversite sınavında çekecek. Ayrıca amaç zaten birbirini geçmek değil bilgiyi öğrenmek olması lazım

moira

80+ Bronze
Okusanızda boş artık. Ülkedeki en iyi birkaç üniversitede üst segment bir bölüm okumazsanız yıllarca verdiğiniz emekler harcadığınız zamanlar ailenizin emekleri boşa. Yurt dışına çıkmaya bakın bu ülkeyi siz batırmadınız sizde kurtaramazsınız. Batıranlar önce bir gitsinler bu ülkeden artık ivmelensin ülke vatandaşı halkı hissetsin o zaman ülkenize sahip çıkarsınız. Kötü günü neden biz yaşıyoruzda sebep olanlar yaşamıyor hayırdır biz deneme tahtasımıyız? 24 Yaşındayım. En kısa zamanda yurt dışına çıkacağım çalışmaya. Allah nasip ederse kısmetse bir dahada gelmeyi düşünmüyorum.
Bende gidiyorum yazın yurtdışına orada yaşayacağız. Ama sorun şu ki devlet benim uçağa binip LGS sınavına girmemi istiyorlar.

MiFi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
İsmail Gürkan
İlgilendiği Kategoriler
Teknolojiye dair her şey
İstiklal caddesinin %1ine eşdeğer bu. Dram yapmaya gerek yok. Rakiplerinde sınavlar konusunda seninle aynı durumda.

HomerSer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
769
İsim
Utku Şeref
İstiklal caddesinin %1ine eşdeğer bu. Dram yapmaya gerek yok. Rakiplerinde sınavlar konusunda seninle aynı durumda.
hala anlamıyor musunuz konu eğitim değil konu SAĞLIK SAĞLIK !!!!!

SorryImSoBussy

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE
evet kopya ve açıkçası ben herkesin kopya çekeceğini düşünüyorum, ben dahil. onun için en mantıklısı direkt sınıf atlatmaları olurdu
Peki ya geçişler zamanında nasıl bir değerlendirme söz konusu olacaktı? Bunu hiç düşündünüz mü? OBP'ler nasıl belirlenecekti? Üniversiteye geçişlerde neler ön planda olacaktı? Bu konularda da düşüncelerinizi paylaşır mısınız?

Online olsada bir sistem ve bir olanak sağlanmış ve bunun karşılığında bir imtihan gerçekleştirilmek isteniyor. Bu gayet normal bir durum. Sınavlar elbette olacak, olmalı da bence. Bunun karşılığında meyvesini alacak öğrenci belirlemede en önemli faktör bu sınavlar ki sınavlar olmasaydı her şey alt üst olurdu.

Benim görüşüm şu;

Sınavlar olmalı.
Sınavlar yüz yüze olmalı fakat tüm öğrenciler aynı anda alınmamalı (belki de alınmıyordur bilgim yok).
Sınav doğruluğu her gruba aynı düzeyde farklı sorular sorularak yapılmalıydı. Böylece hem sağlık problemleri en aza indirgenecek hem de sınav sonuç güvenliği sağlanacaktı.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
aslında aynı notu alacaklar ama çalışmayanlar cezasını üniversite sınavında çekecek. Ayrıca amaç zaten birbirini geçmek değil bilgiyi öğrenmek olması lazım
haklısın onda
şunu bilelim bu hayatta kendini geliştirebilen kazanıcak

39121

80+ Gold
En İyi Cevap
8

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,739
İsim