Neler Yeni

Ben bir sınav için ailemi, diğer insanları riske atamam.

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,099
İsim
Zeki Müren
Arkadaşlar boşa ağlamayın ben bugün bayağı köklü bir lisede sınava girdim ve hocalar sınavları kolay yapmıştı şaka gibi kolay yapmıştı
Eğer sağlık kısmından bahsediyorsanız sınıflar zaten lisede 30 kişi oluyor ve bu lise sınıflarını 2'ye bölmek zorundalar eğer 2 seviye aynı anda sınav oluyorsa tenefüsleri farklı saatte oluyor okul çıkışında kalabalık olmuyor yani benim kulumda böyleydi sizinkini bilemem
tabii 2023'te yine bir şeyler olacak ama kesinlikle bundan dolayı değil
Ayrıca şahsen korona geçirmiş biri olarak söylüyorum tat ve koku duyum yalnızca 2 gün kayboldu ve çok kolay geçti ailecek geçirdik 1 tane bile yatalak olan olmadı tıpkı grip gibi bir şey bence abartılıyor bu yazın da salgın oluyor grip yalnnızca kışın oluyor gribin dünyada her yıl öldürdüğü kişi sayısına bakarsanız eğer ne demek istediğimi görürsünüz

Taha.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
310
İsim
Taha Yasin Yıldızhan
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Umarım ban yemem ama,
Z kuşağı bunları unutmayacak. Farkında mısınız bilmiyorum ama, hayatımız ellerimizden kayıp gidiyor. Ben ***** bir virüs yüzünden görmediğim konudan sorumlu tutuluyorum ve bu sınav benim tüm hayatımı belirliyor. Benim hayallerim vardı be. Neden neden? Ben babama covid bulaştırmak istemiyorum ben vicdan azabı çekmek istemiyorum ben hayatımın boşa çıkarılmasını istemiyorum ben hasta olmak istemiyorum istemiyorum istemiyorum!
+1

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,099
İsim
Zeki Müren
Tekrardan yazayim Hepiniz devletin gözünde bir oy kağidindan ibaretsiniz sizin seçimleriniz geleceğinizi belirliyicek ister makarna yiyip canim ülkem diyiceksiniz istersenizde bu ülkede birşeyleri değistirmekte söz sahibi olucaksiniz.
Devlet ile Hükümet arası ayrımı bilmeyen biri öneri vermek için konuşma yapıyor ...

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
Arkadaşlar boşa ağlamayın ben bugün bayağı köklü bir lisede sınava girdim ve hocalar sınavları kolay yapmıştı şaka gibi kolay yapmıştı
Eğer sağlık kısmından bahsediyorsanız sınıflar zaten lisede 30 kişi oluyor ve bu lise sınıflarını 2'ye bölmek zorundalar eğer 2 seviye aynı anda sınav oluyorsa tenefüsleri farklı saatte oluyor okul çıkışında kalabalık olmuyor yani benim kulumda böyleydi sizinkini bilemem
tabii 2023'te yine bir şeyler olacak ama kesinlikle bundan dolayı değil
Ayrıca şahsen korona geçirmiş biri olarak söylüyorum tat ve koku duyum yalnızca 2 gün kayboldu ve çok kolay geçti ailecek geçirdik 1 tane bile yatalak olan olmadı tıpkı grip gibi bir şey bence abartılıyor bu yazın da salgın oluyor grip yalnnızca kışın oluyor gribin dünyada her yıl öldürdüğü kişi sayısına bakarsanız eğer ne demek istediğimi görürsünüz
Koronayi hafife almak sinavlarda boş boş aglamayin demek + makarna yiyen tayfadan olmak evt onayladik beyniniz yok geçebilirsiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Devlet ile Hükümet arası ayrımı bilmeyen biri öneri vermek için konuşma yapıyor ...
Benim orda eleştirdiğim kesim çok belli sana battiğina göre makarnaya dvm ke :)

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,099
İsim
Zeki Müren
Koronayi hafife almak sinavlarda boş boş aglamayin demek + makarna yiyen tayfadan olmak evt onayladik beyniniz yok geçebilirsiniz
Ne diyosun allahın aşkına insanları sınıflandırmaya o kadar bayılıyorsunuzki anca dedenin sana öğrettiğini yap ama 1 milim bile öbür tarafa kayma aman bir şey olur geçmiş sağcı solcu diye ayırıyordu siz sınıfları daha da çoğaltın afferin ayrıca makarna yiyen derken ne bahsettiğini anlamıyorum ayrıca korona geçirdim geçirmediysen hafife alıyor diye konuşma
:sneaky::sneaky::sneaky:

Furkan SıRR

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,335
İsim
Furkan Sır
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Umarım ban yemem ama,
Z kuşağı bunları unutmayacak. Farkında mısınız bilmiyorum ama, hayatımız ellerimizden kayıp gidiyor. Ben ***** bir virüs yüzünden görmediğim konudan sorumlu tutuluyorum ve bu sınav benim tüm hayatımı belirliyor. Benim hayallerim vardı be. Neden neden? Ben babama covid bulaştırmak istemiyorum ben vicdan azabı çekmek istemiyorum ben hayatımın boşa çıkarılmasını istemiyorum ben hasta olmak istemiyorum istemiyorum istemiyorum!
Hocam bugün gittik sınava hiç bı tedbir yok moralimi tek düzelten sınavlarım iyi geçti

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
Ne diyosun allahın aşkına insanları sınıflandırmaya o kadar bayılıyorsunuzki anca dedenin sana öğrettiğini yap ama 1 milim bile öbür tarafa kayma aman bir şey olur geçmiş sağcı solcu diye ayırıyordu siz sınıfları daha da çoğaltın afferin ayrıca makarna yiyen derken ne bahsettiğini anlamıyorum ayrıca korona geçirdim geçirmediysen hafife alıyor diye konuşma
:sneaky::sneaky::sneaky:
Uwuwuwu korona oldum hawli :) beyin not found 404

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
kolay yapmıştı şaka gibi kolay yapmıştı
bizimki kolay değildi? ilk 4 soru çok kolaydı 5 dakikada çözdüm sonra arkaya bi geçtim nutkum tutuldu sorabileceğinin en zorunu sormuş. koca okulda full yapabilen yok, ya sallamış ya da boş bırakmış. ben 70 alabilirsem şükretmeyi düşünüyorum.

Ariseks

80+ Gold
bugün okula gittim sağlık ve seçmeli ingilizce için 2 sınav toplam 15dk hallettim ama iyi bir lise olmasına rağmen girerken ne ateş ölçtüler nede bir önlem vardı sosyal mesafe çok yoktu uyaranda yoktu

grimlex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,034
İsim
eren tezer
Anlatamadıkları derslerden bide sınav yapıyolar ben bu işi çözemedim.Önemli olan sınavdaki not değiş zaten yani bizim hocalar adına konuşayım insaflı davranıp kolay yapmışlar.Burdaki sorun şuanki ortamda bu sınavı yapmak gereklimiydi mantıklımıydı.Gereksiz bir sınav için bu kadar çok insanı bir araya toplamaya gerek yoktu bence.Birde sanki çok aceleymiş gibi birden yapmaları falan bilmiyorum.Hedef 2023 biz kurtulamadık çocuklarımız kurtulur bizden sonrakiler kurtulur şu eğitim kökünden değişmesi lazım.En berbat şekilde eğitim görüyoruz bu ülkede...

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,931
İsim
Sir Alex Ferguson
İlgilendiği Kategoriler
Konsol, Eğitim, Yazılım-Kodlama
Bendede oldu okul giriş ve çıkışında izdiham vardı.
Allah yardım etsin.
Eğer bir şey olursa aileme bunun vebalini üstlenebilecekler mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sınavda başarılar
Sağol sanada.

Top Bottom