+1Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Umarım ban yemem ama,
Z kuşağı bunları unutmayacak. Farkında mısınız bilmiyorum ama, hayatımız ellerimizden kayıp gidiyor. Ben ***** bir virüs yüzünden görmediğim konudan sorumlu tutuluyorum ve bu sınav benim tüm hayatımı belirliyor. Benim hayallerim vardı be. Neden neden? Ben babama covid bulaştırmak istemiyorum ben vicdan azabı çekmek istemiyorum ben hayatımın boşa çıkarılmasını istemiyorum ben hasta olmak istemiyorum istemiyorum istemiyorum!
Devlet ile Hükümet arası ayrımı bilmeyen biri öneri vermek için konuşma yapıyor ...Tekrardan yazayim Hepiniz devletin gözünde bir oy kağidindan ibaretsiniz sizin seçimleriniz geleceğinizi belirliyicek ister makarna yiyip canim ülkem diyiceksiniz istersenizde bu ülkede birşeyleri değistirmekte söz sahibi olucaksiniz.
Koronayi hafife almak sinavlarda boş boş aglamayin demek + makarna yiyen tayfadan olmak evt onayladik beyniniz yok geçebilirsinizArkadaşlar boşa ağlamayın ben bugün bayağı köklü bir lisede sınava girdim ve hocalar sınavları kolay yapmıştı şaka gibi kolay yapmıştı
Eğer sağlık kısmından bahsediyorsanız sınıflar zaten lisede 30 kişi oluyor ve bu lise sınıflarını 2'ye bölmek zorundalar eğer 2 seviye aynı anda sınav oluyorsa tenefüsleri farklı saatte oluyor okul çıkışında kalabalık olmuyor yani benim kulumda böyleydi sizinkini bilemem
tabii 2023'te yine bir şeyler olacak ama kesinlikle bundan dolayı değil
Ayrıca şahsen korona geçirmiş biri olarak söylüyorum tat ve koku duyum yalnızca 2 gün kayboldu ve çok kolay geçti ailecek geçirdik 1 tane bile yatalak olan olmadı tıpkı grip gibi bir şey bence abartılıyor bu yazın da salgın oluyor grip yalnnızca kışın oluyor gribin dünyada her yıl öldürdüğü kişi sayısına bakarsanız eğer ne demek istediğimi görürsünüz
Benim orda eleştirdiğim kesim çok belli sana battiğina göre makarnaya dvm keDevlet ile Hükümet arası ayrımı bilmeyen biri öneri vermek için konuşma yapıyor ...
Ne diyosun allahın aşkına insanları sınıflandırmaya o kadar bayılıyorsunuzki anca dedenin sana öğrettiğini yap ama 1 milim bile öbür tarafa kayma aman bir şey olur geçmiş sağcı solcu diye ayırıyordu siz sınıfları daha da çoğaltın afferin ayrıca makarna yiyen derken ne bahsettiğini anlamıyorum ayrıca korona geçirdim geçirmediysen hafife alıyor diye konuşmaKoronayi hafife almak sinavlarda boş boş aglamayin demek + makarna yiyen tayfadan olmak evt onayladik beyniniz yok geçebilirsiniz
Hocam bugün gittik sınava hiç bı tedbir yok moralimi tek düzelten sınavlarım iyi geçtiAlıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Umarım ban yemem ama,
Z kuşağı bunları unutmayacak. Farkında mısınız bilmiyorum ama, hayatımız ellerimizden kayıp gidiyor. Ben ***** bir virüs yüzünden görmediğim konudan sorumlu tutuluyorum ve bu sınav benim tüm hayatımı belirliyor. Benim hayallerim vardı be. Neden neden? Ben babama covid bulaştırmak istemiyorum ben vicdan azabı çekmek istemiyorum ben hayatımın boşa çıkarılmasını istemiyorum ben hasta olmak istemiyorum istemiyorum istemiyorum!
Uwuwuwu korona oldum hawli beyin not found 404Ne diyosun allahın aşkına insanları sınıflandırmaya o kadar bayılıyorsunuzki anca dedenin sana öğrettiğini yap ama 1 milim bile öbür tarafa kayma aman bir şey olur geçmiş sağcı solcu diye ayırıyordu siz sınıfları daha da çoğaltın afferin ayrıca makarna yiyen derken ne bahsettiğini anlamıyorum ayrıca korona geçirdim geçirmediysen hafife alıyor diye konuşma
bizimki kolay değildi? ilk 4 soru çok kolaydı 5 dakikada çözdüm sonra arkaya bi geçtim nutkum tutuldu sorabileceğinin en zorunu sormuş. koca okulda full yapabilen yok, ya sallamış ya da boş bırakmış. ben 70 alabilirsem şükretmeyi düşünüyorum.kolay yapmıştı şaka gibi kolay yapmıştı
Sağol sanada.Sınavda başarılar