Yavuz241
80+ Bronze
Odaya kapatarak hayat geçmez zaten. Konuyu ailene açKendimi odaya kapatınca ailem yanlış anlar
Odaya kapatarak hayat geçmez zaten. Konuyu ailene açKendimi odaya kapatınca ailem yanlış anlar
Cvvngddasffjff..CVSLAY LAY LAY LAYYY LAY LAY LAAAY.
O zaman 2. yöntem olan psikolağa git.Kendimi odaya kapatınca ailem yanlış anlar
Ailene kendini anlat.Kendimi odaya kapatınca ailem yanlış anlar
Abimde bazen kendini odaya kapatıyor ailem yanlış anlıyor diyorlar bizemi küsmüş ne oldu buna?Odaya kapatarak hayat geçmez zaten. Konuyu ailene aç
Mental çöküntü yaşamıştır.Abimde bazen kendini odaya kapatıyor ailem yanlış anlıyor diyorlar bizemi küsmüş ne oldu buna?
Bu mesaj silindi.Arkadaşlar, 16 yaşındayım. Ben çok saf biriyim. Kim bana ne derse inanıyorum. Beni kullanıyorlar. Kendi hakkımı savunamıyorum. Bana deli muamelesi yapıyorlar. Eğer biri bana beni sevdiğini söylerse hemen inanıyorum. Ailem de bu yüzden hep bana diyor, senin başına bir gün bu saflığın yüzünden bela gelecek sen kullanılmaya çok müsaitsin diyorlar bana. Bir de insanları iyi kötü diye ayıramıyorum. Herkese her şeyimi anlatıyorum benim kuyumu kazıyorlar. Herkesi iyi sanıyorum ama öyle değiller. Okulda da böyle safım. Benimle dalga geçiyorlar. Evde de böyleyim. Şu an küçük bir çocuk gelse beni kandırıp yoldan çıkarır, hiç arkadaşım yok. Bu durumdan kurulmak istiyorum. Ne yapmalıyım?
Hocam yapmaya kalkar bide boş verin.Siyanürlü su iç.
Ailem biliyor zatenAilene kendini anlat.
@Mehmet Yılmaz arkadaşın konularına bakın bana troll gibi geliyor.Arkadaşlar, 16 yaşındayım. Ben çok saf biriyim. Kim bana ne derse inanıyorum. Beni kullanıyorlar. Kendi hakkımı savunamıyorum. Bana deli muamelesi yapıyorlar. Eğer biri bana beni sevdiğini söylerse hemen inanıyorum. Ailem de bu yüzden hep bana diyor, senin başına bir gün bu saflığın yüzünden bela gelecek sen kullanılmaya çok müsaitsin diyorlar bana. Bir de insanları iyi kötü diye ayıramıyorum. Herkese her şeyimi anlatıyorum benim kuyumu kazıyorlar. Herkesi iyi sanıyorum ama öyle değiller. Okulda da böyle safım. Benimle dalga geçiyorlar. Evde de böyleyim. Şu an küçük bir çocuk gelse beni kandırıp yoldan çıkarır, hiç arkadaşım yok. Bu durumdan kurulmak istiyorum. Ne yapmalıyım?