Neler Yeni

Çok safım ne yapmalıyım? (Ciddi)

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Arkadaşlar, 16 yaşındayım. Ben çok saf biriyim. Kim bana ne derse inanıyorum. Beni kullanıyorlar. Kendi hakkımı savunamıyorum. Bana deli muamelesi yapıyorlar. Eğer biri bana beni sevdiğini söylerse hemen inanıyorum. Ailem de bu yüzden hep bana diyor, senin başına bir gün bu saflığın yüzünden bela gelecek sen kullanılmaya çok müsaitsin diyorlar bana. Bir de insanları iyi kötü diye ayıramıyorum. Herkese her şeyimi anlatıyorum benim kuyumu kazıyorlar. Herkesi iyi sanıyorum ama öyle değiller. Okulda da böyle safım. Benimle dalga geçiyorlar. Evde de böyleyim. Şu an küçük bir çocuk gelse beni kandırıp yoldan çıkarır, hiç arkadaşım yok. Bu durumdan kurulmak istiyorum. Ne yapmalıyım?

Berke Fitness

80+ Bronze
Arkadaşlar, 16 yaşındayım. Ben çok saf biriyim. Kim bana ne derse inanıyorum. Beni kullanıyorlar. Kendi hakkımı savunamıyorum. Bana deli muamelesi yapıyorlar. Eğer biri bana beni sevdiğini söylerse hemen inanıyorum. Ailem de bu yüzden hep bana diyor, senin başına bir gün bu saflığın yüzünden bela gelecek sen kullanılmaya çok müsaitsin diyorlar bana. Bir de insanları iyi kötü diye ayıramıyorum. Herkese her şeyimi anlatıyorum benim kuyumu kazıyorlar. Herkesi iyi sanıyorum ama öyle değiller. Okulda da böyle safım. Benimle dalga geçiyorlar. Evde de böyleyim. Şu an küçük bir çocuk gelse beni kandırıp yoldan çıkarır, hiç arkadaşım yok. Bu durumdan kurulmak istiyorum. Ne yapmalıyım?
bu zamana kadarki tecrubelerinden hic mi ders cikarmadin? oyleyse sen duzelmezsin

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Bu tür ciddi konularda şaka yapmazsak olmaz mı?
Ciddi değil baksana tarık bu
Kopyala yapıştır yapmış

KaganKK06

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,372
İsim
Kgn
Ciddi değil baksana tarık bu
Kopyala yapıştır yapmış
Eğer Tarık değilse bu kişi bende bir şey bilmiyormuşum 10 kişiye sorsak 10uda Tarık der hiç sektirmeden

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Tarık uzun zamandır foruma girmeyince şifresini unutup yeni hesap açmış galiba 🤔

Hatta bu konuyu açtığını da unutup aynı konuyu yine açmış.o.O2

İbrahim_Talha

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,954
İsim
İbrahim Talha DEMİR
Eğer Tarık değilse bu kişi bende bir şey bilmiyormuşum 10 kişiye sorsak 10uda Tarık der hiç sektirmeden
Daha 2. cümleden bunu okumuştum dedim. 4. cümlede Tarık olduğunu anladım. Bu arkadaş kesinlikle sorunlu.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom