Neler Yeni

Ben değişim istediğim monitöre para iadesi yapabilirler mi ?

alipak

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
ali pak
merhabalar asusa gönderdiğim ürünüm değişim onaylandı ve satıcıya ulasın diye belgeyle kargo gönderdiler. bugün aradığımda faturayla onu mail gönderim ellerinde varsa değişim yoksa para iadesi dendi fakat ben monitörü alalı 1 yıl oldu para iadesi istemiyorum benim muadili ile degiştirilme hakkım varmı ?

elemin

80+ Bronze
merhabalar asusa gönderdiğim ürünüm değişim onaylandı ve satıcıya ulasın diye belgeyle kargo gönderdiler. bugün aradığımda faturayla onu mail gönderim ellerinde varsa değişim yoksa para iadesi dendi fakat ben monitörü alalı 1 yıl oldu para iadesi istemiyorum benim muadili ile degiştirilme hakkım varmı ?
1 sene önceki fiyatından iade edilecekse tutar hakkınızı arayın tabi ki.

cancan1135

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
594
İsim
can
yanı onu nasıl yapıcam thh hakkım varmı ona gore para iadesi derlerse hakkım var derim
direterek değişim hakkını kullanabilirsiniz malum ülkemizde firmalar değişim yapmamak için bin takla atıyor pısırık kalmayın hakkınızı alırsınız merak etmeyin

alipak

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
ali pak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Fiyat ne hocam ?
3500 liraya almıstım suan yok gibi 165 hz asus monitor 24 inc ips panel
Mesaj otomatik birleştirildi:

direterek değişim hakkını kullanabilirsiniz malum ülkemizde firmalar değişim yapmamak için bin takla atıyor pısırık kalmayın hakkınızı alırsınız merak etmeyin
ogle yapcam ama hakkım varmı sımdı ben hakkımı istiyorum aynısı yoksa muadiliyle degiştirmek zorudasınım derim hakkım var demi ogle

Top Bottom