Neler Yeni

ben lgs de ne yapıcam çok endişeliyim

Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
bilgisayar tarım
derslere hiç çalışmadım bu sene normalde tüm sınıfları takdirle geçtim sadece bir tane teşşekkürüm var sınıvdan düşük hatta baya düşük puan alsam ne olur geçmiş sınıfların ortalamalarımı hesaplanır yoksa o aldığım kötü puanla mı liseye giderim?

vortex'

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
189
İsim
Arda
derslere hiç çalışmadım bu sene normalde tüm sınıfları takdirle geçtim sadece bir tane teşşekkürüm var sınıvdan düşük hatta baya düşük puan alsam ne olur geçmiş sınıfların ortalamalarımı hesaplanır yoksa o aldığım kötü puanla mı liseye giderim?
6-7-8 in notları geçerli

Selman Karaa

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,261
İsim
Selman
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar / Masaüstü Bilgisayar Tavsiyeleri / Ekipmanlar / Konu dışı
Lgs de aldığın puan ile okula giriyorsun

YiğitAysul

80+ Silver
Sınav puanlari az etkiliyor
Önemli olan LGS puanı

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
sınavdan düşük alırsan okul notlarına göre hesap istersin yaparlar ben düşük aldım okul notlarıma bakılmadı 4 mahalle uzaktaki liseye yazdırdılar

FlyperX

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Notların iyiyse kötü liseye gitmezsin

Awerquan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
585
İsim
Ege
İstersen genel 6 7 8 ortalamanla veya sınav notunla girebilirsin. Çok takma ben de çok çalışmadan 0.8 lik bir dilime girdim. Kendine inan yeterli olacaktır.

priwchu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
789
İsim
ozan canbaşal
sen olabildigince yüksek almaya çalış.bu zamana kadar hiç çalışmamışsan işin zor.şu saniyeden sonra köpek gibi çalış.ayrıca karne notun diploma notu ile ögrenci alan okullar için geçerli diye biliyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,042,279
Üyeler
165,324
Son üye
melihkaya
Top Bottom