Neler Yeni

ben lgs de ne yapıcam çok endişeliyim

EKRHN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,545
İsim
Efe Karahan
derslere hiç çalışmadım bu sene normalde tüm sınıfları takdirle geçtim sadece bir tane teşşekkürüm var sınıvdan düşük hatta baya düşük puan alsam ne olur geçmiş sınıfların ortalamalarımı hesaplanır yoksa o aldığım kötü puanla mı liseye giderim?
Bu kadar çok endişelen me çünkü eğer böyle devam edersen intihara doğru gidiyorsun çocuklar hep böyle intihar ediyor

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
çoğu ortalamam 85 in üstünde nasıl bi puan çıkar ortaya sadece bi kere 76 mı ne almıştım
puan değil mesela istediğin puanın altında aldın ortalama ile girmek istiyorum diyorsun ona göre okulları yazıyorsun

Ryphex

80+ Bronze
En İyi Cevap
2

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Bu şimdi mi açılır? :unsure:
1 ay kalmış bundan sonra da çalışmana da gerek yok. Okul puanı ile alan okula gideceğin kesin. Yani o kadar alakasızsınız ki neyle alınacağını bile bilmiyorsunuz. Bu kadar umursamaz olmasaydınız keşke. Liseler okul puanı ve LGS puanları ile alanlara göre 2'ye ayrılır.

Ryphex

80+ Bronze
En İyi Cevap
2

YiğitAysul

80+ Silver
LGS puanına ek okul puanı etki ediyor ama düşük bir yüzde ile zaten öyle olsaydı adil olmayan bir sınav olurdu

Efem1905

80+ Bronze
bilip bilmeden konuşma LGS sınavından notların etkisi seninle aynı puan alan birisi varsa çok az bir puan etkiliyor
okul ortalaması ile alan okullar var bölgeye göre fen lisesi olmaz ama iyi bir anadolu lisesine gidebilir notları iyise.

YiğitAysul

80+ Silver

rapstarjustercik

80+ Bronze
Kardeşim 1 ay kalmış, gideceksin bir paragraf kitabı alacaksın, sabah namazında kalkıp oturup eksik konularını tekrar edeceksin, yeni nesil matematik çözmeye çalışacaksın, anlamadıklarını hocana soracaksın. Çok basit. Ayrıca kitap da okuyabilirsin. Öyle okul puanı falan puanlı liseler kadar kaliteli gidemezsin

Top Bottom