Neler Yeni

ben lgs de ne yapıcam çok endişeliyim

EmreBey52

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,197
İsim
EmreBey
Bu şimdi mi açılır? :unsure:
1 ay kalmış bundan sonra da çalışmana da gerek yok. Okul puanı ile alan okula gideceğin kesin. Yani o kadar alakasızsınız ki neyle alınacağını bile bilmiyorsunuz. Bu kadar umursamaz olmasaydınız keşke. Liseler okul puanı ve LGS puanları ile alanlara göre 2'ye ayrılır.
Cidden 1 ay kalmış hangi konulara çalışmayı planlıyorsa :D

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Ders çalışmak isteyen istediği gibi çalışır. Bahanenin lüzumu yok. Köyde onlarca zorlukta çalışan var. Ne fark var?

edd123

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,987
İsim
Mehmet Emin Kılıç
derslere hiç çalışmadım bu sene normalde tüm sınıfları takdirle geçtim sadece bir tane teşşekkürüm var sınıvdan düşük hatta baya düşük puan alsam ne olur geçmiş sınıfların ortalamalarımı hesaplanır yoksa o aldığım kötü puanla mı liseye giderim?
ben geçen sene girdiğimde sene sonu puanları etkilemiyordu ssınavda nr yaparsan o. hiç endişelenmene gerek yok tecrübe etmiş birisi olarak söylüyorum gece gündüz demeden çalışan arkadaşlarım stres yaptığı için düzgün düşünemedi her ne kadar bilse de soruları yapamadı. bir kısmı da kaydırma yapmıştı. ben sınava girdiğimde gayet sakindim çünkü bütün bir senede yaptığım şeylerin 1 saatte değişmeyeceğini, artık o çalışmaların sonucunu alacğımı bilerek girdim ve hepsini arakamda bırakarak okul birincisi oldum. stres yaparsan bildiğini de unutur/yapamazsın. o yüzden sınava girerken/düşünürken sakin ol ve çalışmalarının (ne kadar çalıştıysan) onların meyvesini alacaksın. stres yapman sadece sana zarar verir.

edit: sene sonu puanına göre (sadece 8 sanırım) yerel yerleşimle gidiyorsun sınavda barajı geçemezsen ya da istersen.

Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
bilgisayar tarım
Yoo anlatıldı her derse eksiksiz katıldım inşallah Adana Fen'e de gidicem çalışmak isteyen her türlü çalışır dostum
sana anlatıldıysa bize anlatılmadı tüm derslere bende girdim ama bişey öğrenemedim

YiğitAysul

80+ Silver
Böyle deme bu işin sonu intihara gidiyor sakin ol biraz kaç kişi intihar etti bu yüzden sakin ol
Bu kadar kolay mı intihar herkes sınavda endiselenir
Zaten sınava 1 ay kala bunları öğreniyorsa sorumsuzdur yapicak fazla bir şeyin yok

Çağrı Yılmaz

80+ Silver
sence evdeyken bize ne anlatıldı HİÇBİŞEY
Derse girince"hımm hoca hiç bir şey anlatmıyor çıkıyım ozaman" diyip oyun oynamaya gidiyorsan o senin hatan,bendede öyleydi ben naptım konu anlatımlı kitapları internetten buldum okudum denemeler aldım çözdüm fen lisesine gittim,birşeyi başarmak isteyen çalışır başarır.

EmreBey52

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,197
İsim
EmreBey

fayuk_w

80+ Bronze

kagankan0

80+ Bronze
Hangi fen lisesi reis
Derse girince"hımm hoca hiç bir şey anlatmıyor çıkıyım ozaman" diyip oyun oynamaya gidiyorsan o senin hatan,bendede öyleydi ben naptım konu anlatımlı kitapları internetten buldum okudum denemeler aldım çözdüm fen lisesine gittim,birşeyi başarmak isteyen çalışır başarır.

kamyoncu36

80+ Bronze

Top Bottom