gbaleft
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 7
Kardeşim ben de geçen yıl girdim. Hiç şikayet etme.sence evdeyken bize ne anlatıldı HİÇBİŞEY
Kardeşim ben de geçen yıl girdim. Hiç şikayet etme.sence evdeyken bize ne anlatıldı HİÇBİŞEY
Cidden 1 ay kalmış hangi konulara çalışmayı planlıyorsaBu şimdi mi açılır?
1 ay kalmış bundan sonra da çalışmana da gerek yok. Okul puanı ile alan okula gideceğin kesin. Yani o kadar alakasızsınız ki neyle alınacağını bile bilmiyorsunuz. Bu kadar umursamaz olmasaydınız keşke. Liseler okul puanı ve LGS puanları ile alanlara göre 2'ye ayrılır.
ben geçen sene girdiğimde sene sonu puanları etkilemiyordu ssınavda nr yaparsan o. hiç endişelenmene gerek yok tecrübe etmiş birisi olarak söylüyorum gece gündüz demeden çalışan arkadaşlarım stres yaptığı için düzgün düşünemedi her ne kadar bilse de soruları yapamadı. bir kısmı da kaydırma yapmıştı. ben sınava girdiğimde gayet sakindim çünkü bütün bir senede yaptığım şeylerin 1 saatte değişmeyeceğini, artık o çalışmaların sonucunu alacğımı bilerek girdim ve hepsini arakamda bırakarak okul birincisi oldum. stres yaparsan bildiğini de unutur/yapamazsın. o yüzden sınava girerken/düşünürken sakin ol ve çalışmalarının (ne kadar çalıştıysan) onların meyvesini alacaksın. stres yapman sadece sana zarar verir.derslere hiç çalışmadım bu sene normalde tüm sınıfları takdirle geçtim sadece bir tane teşşekkürüm var sınıvdan düşük hatta baya düşük puan alsam ne olur geçmiş sınıfların ortalamalarımı hesaplanır yoksa o aldığım kötü puanla mı liseye giderim?
sana anlatıldıysa bize anlatılmadı tüm derslere bende girdim ama bişey öğrenemedimYoo anlatıldı her derse eksiksiz katıldım inşallah Adana Fen'e de gidicem çalışmak isteyen her türlü çalışır dostum
Bu kadar kolay mı intihar herkes sınavda endiselenirBöyle deme bu işin sonu intihara gidiyor sakin ol biraz kaç kişi intihar etti bu yüzden sakin ol
Derse girince"hımm hoca hiç bir şey anlatmıyor çıkıyım ozaman" diyip oyun oynamaya gidiyorsan o senin hatan,bendede öyleydi ben naptım konu anlatımlı kitapları internetten buldum okudum denemeler aldım çözdüm fen lisesine gittim,birşeyi başarmak isteyen çalışır başarır.sence evdeyken bize ne anlatıldı HİÇBİŞEY
Dostum internette zibilyon tane video varsana anlatıldıysa bize anlatılmadı tüm derslere bende girdim ama bişey öğrenemedim
Madem öyle kendin çalışaydın beğenmiyorsan komik. Youtube da videolar dolusence evdeyken bize ne anlatıldı HİÇBİŞEY
bende çok çalışmamıştım girdim çıktım FEN lisesindeyim şuançoğu ortalamam 85 in üstünde nasıl bi puan çıkar ortaya sadece bi kere 76 mı ne almıştım
Derse girince"hımm hoca hiç bir şey anlatmıyor çıkıyım ozaman" diyip oyun oynamaya gidiyorsan o senin hatan,bendede öyleydi ben naptım konu anlatımlı kitapları internetten buldum okudum denemeler aldım çözdüm fen lisesine gittim,birşeyi başarmak isteyen çalışır başarır.
sen yarı dönem gitmedin okula biz hiç gitmedik nerdeyse o okulları açtıklarında zaten hiçbişey anlatamadılar doığru düzgünKardeşim ben de geçen yıl girdim. Hiç şikayet etme.