Neler Yeni

ben lgs de ne yapıcam çok endişeliyim

gbaleft

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
sen yarı dönem gitmedin okula biz hiç gitmedik nerdeyse o okulları açtıklarında zaten hiçbişey anlatamadılar doığru düzgün
Bunu bahane edeceksen sınava girme zaten, okullar açıldığından beri bunu diyorsun herhalde. Ve hiç çalışmadın, emek harcamadın tahminimce.

Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
bilgisayar tarım
zaten ben fene gitmek istemiyorum bi anadolu olsun istiyom

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,138
İsim
Umut Dağ
Obaaaa hocam maç yattı hoca, biri maçı hoca bitir!

EmreBey52

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,197
İsim
EmreBey
sen yarı dönem gitmedin okula biz hiç gitmedik nerdeyse o okulları açtıklarında zaten hiçbişey anlatamadılar doığru düzgün
Pardon da girmeyenler nasıl yapıyor da çalışıyorlar ? sen boşver hiç girme sınava

thykeonas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
Yiğit Erkoyuncu
derslere hiç çalışmadım bu sene normalde tüm sınıfları takdirle geçtim sadece bir tane teşşekkürüm var sınıvdan düşük hatta baya düşük puan alsam ne olur geçmiş sınıfların ortalamalarımı hesaplanır yoksa o aldığım kötü puanla mı liseye giderim?
en önemli senende derslere çalışmadıysan senin hatan. 30 gün süren var program yap çalışmaya başla konu eksiklerini kapat bi an önce sonra da deneme çöz hergün umarım güzel bir puan alırsın.

EmreBey52

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,197
İsim
EmreBey

FERRUM

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Sallamıyorum eğer bir okul alacaksa ancak böyle alır diyorum bir cümlelerimi okusanız anlayacaksınız
öncelik lgs puanıdır iyi fen liselerinde 95 ortalamalı biriside iyi bir fen lisesine gider

Annecik

80+ Bronze
kafayı yiyecem lan bu sınavı erteleseler olmuyomuydu
Sen yatarken adamlar ders çalışıyordu dostum. Rakiplerin senden katbekat güçlü.Bu saatten sonra çalışacak olursan en fazla matematikten +5 soru yaparsın...
Geçmiş olsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,198
Üyeler
163,966
Son üye
arfyilmaz
Top Bottom