Neler Yeni

Ben şimdi bu dersten nasıl bir performans yapmalıyım?

VorleN

80+ Silver
Proje Hazırlama hazırlama dersi için öğretmen performans ödevi istedi konusu da:

Proje hazırlama ve proje yazma basamaklarını dikkate alarak istediğiniz bir konuda kendi projenizi oluşturup yazınız.

Yani burada ne yapmam gerekiyor? Kitaptaki proje hazırlama hususlarına göre bir proje yapıp öğretmene performans diye atmam mı gerek? (Kendi cümlemde ne dediğimi anlayamadım)

Yukarıda anlattığım gibi yapılacaksa proje hazırlama dersinin proje yapma performans ödevi için bir konu önerir misin?

Besim Tibuk

80+ Gold
Proje Hazırlama hazırlama dersi için öğretmen performans ödevi istedi konusu da:

Proje hazırlama ve proje yazma basamaklarını dikkate alarak istediğiniz bir konuda kendi projenizi oluşturup yazınız.

Yani burada ne yapmam gerekiyor? Kitaptaki proje hazırlama hususlarına göre bir proje yapıp öğretmene performans diye atmam mı gerek? (Kendi cümlemde ne dediğimi anlayamadım)

Yukarıda anlattığım gibi yapılacaksa proje hazırlama dersinin proje yapma performans ödevi için bir konu önerir misin?
Eğer ilgin var ise Phyton ile bir program geliştir.
Tabii basamaklara uygun.

Besim Tibuk

80+ Gold
Haftalık ders saati 2 olan bir ders için o kadar uğraşmaya gerek olduğunu düşünmüyorum bir de yazılım dili bilmiyorum.
Kulaklık koyma standı yap. Hem kullanırsın.

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Bir proje fikri düşün bunu basamaklara dök?

Örneğin ben kendimden örnek vereyim
Coronavirüsün komorbidite ve morbiditesini serbest mrna sayımı ile tahmini ve yapay zeka ile işlenebilirliği

Rastgele bir fikir düşün ve aşamalara uydur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,061,211
Üyeler
168,604
Son üye
ckatlet82
Top Bottom