Bench sehpası önerisi

hocam dambıl setin ne öneriyorsan link atarmısın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bende salondan eve geçmeyi dusunuyorum
Dambılcımdan almıştım 67kg seti f/p çok bir şey bekleme

Kullanacağın ağırlığı kaldırabilecek mi onu hesapla ona göre almanı öneririm ayrıca senin kullandığın bar ile uygun mudur ona bi bak. Ben ucuz dumbel seti almıştım boru vardı bar olarak.

Kullanacağın ağırlığı kaldırabilecek mi onu hesapla ona göre almanı öneririm ayrıca senin kullandığın bar ile uygun mudur ona bi bak. Ben ucuz dumbel seti almıştım boru vardı bar olarak.
Evet öyle, 6 ay geçti Bench alalı ve bar kullanmadan cok guzel calisabiliyorum

hocam dambıl setin ne öneriyorsan link atarmısın

bende salondan eve geçmeyi dusunuyorum
Bunu aldım 6 aydır kullanıyorum ve evde salona gerek duymadan calisilabiliyor ama ağırlıklar bir zaman sonra yetmeyebilir bu yuzden hareketleri farklı varyasyonlar ile yapmak gerekebilir dumbel max 20kg oluyordu elciğini biraz kestim 25kg çıkarttım e bi 2 ay daha yeterli, ant programı, fiziğimi merak eden olursa atabilirim yardımcı olmak isterim

Evet öyle, 6 ay geçti Bench alalı ve bar kullanmadan cok guzel calisabiliyorum

Bunu aldım 6 aydır kullanıyorum ve evde salona gerek duymadan calisilabiliyor ama ağırlıklar bir zaman sonra yetmeyebilir bu yuzden hareketleri farklı varyasyonlar ile yapmak gerekebilir dumbel max 20kg oluyordu elciğini biraz kestim 25kg çıkarttım e bi 2 ay daha yeterli, ant programı, fiziğimi merak eden olursa atabilirim yardımcı olmak isterim
boyum 190 salondaki benche yattıgımda kollarım barı koyma yerine geliyordu kaldıramıyordum bunda o sorun olurmu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,188,688
Üyeler
188,638
Son üye
dexocan
Geri