Serhat_
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 123
Ev için bench sehpası alacağım
Aklımdan bu geçiyor ne düşünüyorsunuz
rezEv için bench sehpası alacağım
hocam dambıl setin ne öneriyorsan link atarmısınEv için bench sehpası alacağım
Evet öyle, 6 ay geçti Bench alalı ve bar kullanmadan cok guzel calisabiliyorumKullanacağın ağırlığı kaldırabilecek mi onu hesapla ona göre almanı öneririm ayrıca senin kullandığın bar ile uygun mudur ona bi bak. Ben ucuz dumbel seti almıştım boru vardı bar olarak.
Bunu aldım 6 aydır kullanıyorum ve evde salona gerek duymadan calisilabiliyor ama ağırlıklar bir zaman sonra yetmeyebilir bu yuzden hareketleri farklı varyasyonlar ile yapmak gerekebilir dumbel max 20kg oluyordu elciğini biraz kestim 25kg çıkarttım e bi 2 ay daha yeterli, ant programı, fiziğimi merak eden olursa atabilirim yardımcı olmak isterimhocam dambıl setin ne öneriyorsan link atarmısın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bende salondan eve geçmeyi dusunuyorum
boyum 190 salondaki benche yattıgımda kollarım barı koyma yerine geliyordu kaldıramıyordum bunda o sorun olurmuEvet öyle, 6 ay geçti Bench alalı ve bar kullanmadan cok guzel calisabiliyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bunu aldım 6 aydır kullanıyorum ve evde salona gerek duymadan calisilabiliyor ama ağırlıklar bir zaman sonra yetmeyebilir bu yuzden hareketleri farklı varyasyonlar ile yapmak gerekebilir dumbel max 20kg oluyordu elciğini biraz kestim 25kg çıkarttım e bi 2 ay daha yeterli, ant programı, fiziğimi merak eden olursa atabilirim yardımcı olmak isterim