- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam bu işin bana göre sana göresi mi var?bana göre böyle hocam. sizin hikaye biraz daha farklı tabii, zorunlu olmuş biraz.
Hocam bu işin bana göre sana göresi mi var?bana göre böyle hocam. sizin hikaye biraz daha farklı tabii, zorunlu olmuş biraz.
Sana madalya verilmesi lazım. Yazıyı okuyan ilk kişi olabilirsin o kadar yorum olmasına rağmen.guzel, emek verilmis bir yazi. ellerine saglik caner.
insanlar dalga geçiyorlar, zamanında ben de aynısını yapıyordum diye onları gayet iyi anlıyorum. onların da benim gibi kısa sürede bir şeylerin farkına varmaları dileğiyle diyeyim...Sana madalya verilmesi lazım. Yazıyı okuyan ilk kişi olabilirsin o kadar yorum olmasına rağmen.
Sanmıyorum ama... Umalım bakalım.insanlar dalga geçiyorlar, zamanında ben de aynısını yapıyordum diye onları gayet iyi anlıyorum. onların da benim gibi kısa sürede bir şeylerin farkına varmaları dileğiyle diyeyim...
Gelen tepkiler gerçekten ne kadar geri bir toplum olduğumuzu açıklıyor, ben desteklemem(destek yürüyüşleri olsun katılmam) ama bu kadar da alay konusu haline de getirmem, size ne arkadaşlar yani siz bir kızdan hoşlanabilirsiniz ama bir erkekten hoşlanmazmısınız olay bunla bile alakası yok olay canerin öyle hissetmesi ve size burda düşecek tek laf ise mutluysan öyle devam et olmasıydı, artık at gözlüğünüzü çıkarıp olaylara daha geniş bir pencereden bakmayı deneyin.Merhaba! Belki biliyorsunuzdur. Kişisel bir blogum var. Oraya yazılar yazıyorum. Yeni yayınladığım yazıyı aşağıya bırakıyorum. 40 yıl düşünsem kendimin aşk tavsiyesi vereceği aklıma gelmezdi.
Bu arada gitmişken site nasıl, nasıl buldunuz yazarsanız sevinirim. Ama bundan önce yazı nasıl? Yazıyı nasıl buldunuz?
Gerçek Aşkı Nasıl Anlarım? | Caner Kösedağ
Selam sevgili okurlar! ❤️ Bendenizden aşk tavsiyeleri duyacaksınız. Katıldıklarınız olacak, katılmadıklarınız olacak, yapacak bir şey yok. 😀 Öncelikle ilk görüşte aşka inanmıyorum. Bilimsel olarak da pek mümkün değil. O olsa olsa libidonun “İşte bu!” dediği bir şeydir. Aşk ve sevgi yavaş yavaş...canerkosedag.com
Öncelikle yorum için teşekkürler. Bende gitmiyor. Yani belki telefonun karanlık modu açıksa ekstra onun etkisi vardır.Gelen tepkiler gerçekten ne kadar geri bir toplum olduğumuzu açıklıyor, ben desteklemem(destek yürüyüşleri olsun katılmam) ama bu kadar da alay konusu haline de getirmem, size ne arkadaşlar yani siz bir kızdan hoşlanabilirsiniz ama bir erkekten hoşlanmazmısınız olay bunla bile alakası yok olay canerin öyle hissetmesi ve size burda düşecek tek laf ise mutluysan öyle devam et olmasıydı, artık at gözlüğünüzü çıkarıp olaylara daha geniş bir pencereden bakmayı deneyin.
--------------------------------------------
Siteyi karanlık moda alınca yazılar gidiyor ve daha fazla resim kullanabilirdin naçizane düşüncem.
Ülkenin ıq testinde 89 çıkması sizi şaşırtmamalı.Gelen tepkiler gerçekten ne kadar geri bir toplum olduğumuzu açıklıyor, ben desteklemem(destek yürüyüşleri olsun katılmam) ama bu kadar da alay konusu haline de getirmem, size ne arkadaşlar yani siz bir kızdan hoşlanabilirsiniz ama bir erkekten hoşlanmazmısınız olay bunla bile alakası yok olay canerin öyle hissetmesi ve size burda düşecek tek laf ise mutluysan öyle devam et olmasıydı, artık at gözlüğünüzü çıkarıp olaylara daha geniş bir pencereden bakmayı deneyin.
--------------------------------------------
Siteyi karanlık moda alınca yazılar gidiyor ve daha fazla resim kullanabilirdin naçizane düşüncem.
Aynen kanka gaylere karşıyız diye toplum geride.Ülkenin ıq testinde 89 çıkması sizi şaşırtmamalı.
@B1L0B1L0'ya yürüyeceğim zuahahaha puwhahwhaa.