Neler Yeni

Benden Aşk Tavsiyeleri ❤️

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

zapkinus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,979
İsim
Kanon
İlgilendiği Kategoriler
müziğe dair her şey
Sana madalya verilmesi lazım. Yazıyı okuyan ilk kişi olabilirsin o kadar yorum olmasına rağmen.
insanlar dalga geçiyorlar, zamanında ben de aynısını yapıyordum diye onları gayet iyi anlıyorum. onların da benim gibi kısa sürede bir şeylerin farkına varmaları dileğiyle diyeyim...

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
insanlar dalga geçiyorlar, zamanında ben de aynısını yapıyordum diye onları gayet iyi anlıyorum. onların da benim gibi kısa sürede bir şeylerin farkına varmaları dileğiyle diyeyim...
Sanmıyorum ama... Umalım bakalım.

theAhm3t

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,299
İsim
Ahmet Deniz
Merhaba! 👋 Belki biliyorsunuzdur. Kişisel bir blogum var. Oraya yazılar yazıyorum. Yeni yayınladığım yazıyı aşağıya bırakıyorum. 40 yıl düşünsem kendimin aşk tavsiyesi vereceği aklıma gelmezdi. :D

Bu arada gitmişken site nasıl, nasıl buldunuz yazarsanız sevinirim. Ama bundan önce yazı nasıl? Yazıyı nasıl buldunuz? 😊

Gelen tepkiler gerçekten ne kadar geri bir toplum olduğumuzu açıklıyor, ben desteklemem(destek yürüyüşleri olsun katılmam) ama bu kadar da alay konusu haline de getirmem, size ne arkadaşlar yani siz bir kızdan hoşlanabilirsiniz ama bir erkekten hoşlanmazmısınız olay bunla bile alakası yok olay canerin öyle hissetmesi ve size burda düşecek tek laf ise mutluysan öyle devam et olmasıydı, artık at gözlüğünüzü çıkarıp olaylara daha geniş bir pencereden bakmayı deneyin.
--------------------------------------------
Siteyi karanlık moda alınca yazılar gidiyor ve daha fazla resim kullanabilirdin naçizane düşüncem.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Gelen tepkiler gerçekten ne kadar geri bir toplum olduğumuzu açıklıyor, ben desteklemem(destek yürüyüşleri olsun katılmam) ama bu kadar da alay konusu haline de getirmem, size ne arkadaşlar yani siz bir kızdan hoşlanabilirsiniz ama bir erkekten hoşlanmazmısınız olay bunla bile alakası yok olay canerin öyle hissetmesi ve size burda düşecek tek laf ise mutluysan öyle devam et olmasıydı, artık at gözlüğünüzü çıkarıp olaylara daha geniş bir pencereden bakmayı deneyin.
Siteyi karanlık moda alınca yazılar gidiyor ve daha fazla resim kullanabilirdin naçizane düşüncem.
Öncelikle yorum için teşekkürler. Bende gitmiyor. Yani belki telefonun karanlık modu açıksa ekstra onun etkisi vardır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
Uzun huysuz
Ülkenin ıq testinde 89 çıkması sizi şaşırtmamalı.

dutemo

80+ Gold
En İyi Cevap
3

Murkof

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
251
İsim
Mert Soydan
Yorumları okudukca gülmekten karnıma ağrılar girdi bune